Plant Design

Design by Mother Nature herself

Je houdt waarschijnlijk net zoveel - of nog wel meer - van planten als wij. In jouw huis staan wellicht een (flink) aantal groene groeiers, waar je met hart en ziel voor zorgt en die jou daar veel liefde voor teruggeven. Bovendien passen jouw planten perfect bij je interieur. Maar wat als het omdraait en jouw interieur en leefomgeving perfect aansluiten bij jouw planten? Maak kennis met een fantastische stroming binnen interieur design: Plant Design! Waar planten de hoofdrol spelen bij het inrichten van jouw woning. Plant first inrichten heeft naast de wauw-factor namelijk nogal wat positieve effecten, daar kun je hier alles over lezen.

PLANT DESIGN: de kunst en wetenschap waarmee een interieur verbeterd wordt door middel van een levend design object, om een gezondere en mooiere leefomgeving te creëren.

Plant Design Masterclasses mooiwatplantendoen.nl

Plant Design Masterclasses

Omdat er zoveel verschillende manieren zijn om jouw huis plant first in te richten, en omdat we van inspiratie nóóit genoeg krijgen, presenteren wij: de Plant Design Masters. We vroegen doorgewinterde experts op het gebied van Plant Design om hun geheimen te delen. Met succes! Laat biophilic designer Alexander Bond je alles vertellen over het reconnecten met natuur. Green designer Philip van Traa vertelt je met liefde hoe hij de gewilde wauw-factor in zijn werk creëert en de dames Rose en Caro van Ro Co geven je handvatten om je creatieve juices te laten stromen. 

Plant first? Plant first! 

Naast de positieve invloeden op ons mentale welbevinden, zijn planten een lust voor het oog. Laat je inspireren door deze fantastische Yurt, waarin het summum van Plant Design te zien is. Of kies jouw persoonlijke piece voor een Plant Design statement in jouw interieur. We zetten een aantal bijzondere topstukken voor je op een rij. Designed by Mother Nature herself. Er is geen betere ontwerper! 

Zelf aan de slag 

Wil je na al deze inspiratie zelf Plant Design toepassen in jouw huis? Snappen we! In 6 stappen creëer jij jouw eigen Plant Design leefomgeving waarin jij en je planten floreren. Wil je nog verder experimenteren en ga je voor de onovertroffen wauw-factor? Design jouw eigen indoor Hof van Eden. Ben je niet zo groot behuisd? Geen probleem! Plant Design is geschikt voor iedere ruimte, ook kleinere

Krijg je geen genoeg van Plant Design en andere groene inspiratie? Houd onze website de komende tijd in de gaten voor nog veel meer inspiratie rondom Plant Design en volg ons op Instagram, Facebook en Pinterest voor nog veel meer planteninspiratie.