Herfst

Zin in het groene binnenblijfseizoen!

Nu de dagen steeds korter worden, vieren we het nieuwe seizoen binnen. Je interieur wordt daardoor weer extra belangrijk. Je wilt je goed voelen thuis. En dat krijg je voor elkaar met een fijne sfeer, leuke avonden met vrienden, spa-dagjes in je eigen badkamer, toffe DIY-projecten én een overdaad aan planten. Want met planten in huis voel je je lekkerder.  

Herfst Mooiwatplantendoen.nl

HERFST DOE JE ZO

Dit seizoen staat in het teken van genieten van een heerlijk thuis. Kleed de boel binnen, net als jezelf, extra aan met groen. Want planten die de lucht zuiveren of er extravagant uitzien, houden de blues buiten. Vergeet ook niet ‘rest- of afvalplanten’ te upcyclen. Kleed ook de badkamer aan met spa-planten die de natte cel van het huis laten aanvoelen als een tropische oase. Uitgerust en wel heb je genoeg energie om met toffe najaarsprojecten aan de slag te gaan. Of om aan het avondeten te beginnen! Dat wordt natuurlijk een typisch herfstrecept.  

OOK BUITEN IS HET HERFST 

Het nieuwe seizoen biedt ook voor buiten inspiratie om aan de slag te gaan en zo lang mogelijk van jouw buitendomein te genieten. Zorg ervoor dat je een goede eerste indruk maakt bij de voordeur door deze te omringen met deze mooie herfstplanten en wat dacht je van een herfstkrans met typische herfstplanten. Geniet van de laatste zonnestralen in de tuin tijdens een roast & toast. Maar niet voordat je alle herfstklussen hebt afgerond: herfstklaar maken van de tuin, creëren van een herfsthuis en zorgen dat de tuindieren dit seizoen ook tevreden zijn

EN NOG SOCIALER

Naast deze artikelen hebben we natuurlijk ook prachtig beeld voor je in petto. Je vindt alle herfstige fotografie op ons & Herfst Pinterest board. Laat je inspireren en repin jouw favorieten. En over social media gesproken: we zijn benieuwd naar jouw invulling van de herfst. Deel ze op Instagram of Facebook met #mooiwatplantendoen.