Herfst

Een feestje voor binnen en buiten

Herfst, wat fijn dat je er bent! We vieren je buiten en binnen, in geuren en (herfst)kleuren. We verwelkomen je vanaf de voordeur, met toffe DIY-projecten én een overdaad aan planten. Want je voelt je nu eenmaal lekkerder met planten om je heen. 

herfst tuin
Schrijf je in en ontvang iedere maand de leukste plant inspiratie

haal de herfst naar binnen

Dit seizoen staat in het teken van genieten van een heerlijk thuis. Kleed de boel binnen, net als jezelf, extra aan met groen. Want planten die de lucht zuiveren of er extravagant uitzien, houden de blues buiten. En voor een heerlijke herfstgeur in huis, ga je aan de slag met deze DIY met je favoriete (gedroogde) kruiden. Uitgerust en wel heb je genoeg energie om met andere toffe herfst-DIY's aan de slag te gaan. Wat dacht je bijvoorbeeld van botanisch briefpapier of een groene dromenvanger? 

OOK BUITEN IS HET HERFST 

Het nieuwe seizoen biedt ook voor buiten inspiratie om aan de slag te gaan en zo lang mogelijk van jouw buitendomein te genieten. Zorg ervoor dat je een goede eerste indruk maakt bij de voordeur door deze te omringen met deze mooie herfstplanten. En wat dacht je van een herfstkrans met typische herfstplanten? Maak daarna je tuin herfstklaar in 10 stappen - en vergeet ook de diertjes in je tuin niet! 

meer (herfst)inspiratie

Naast deze artikelen vol herfstinspiratie hebben we prachtig beeld voor je in petto. Je vindt alle herfstige fotografie op ons herfst Pinterest board. Laat je inspireren en repin jouw favorieten. En deel jouw mooiste herfstcreaties met planten via Instagram of Facebook met de hashtag #mooiwatplantendoen.