Herfst

Vier het seizoen met een apéro

Nu de dagen steeds korter worden, vieren we het nieuwe seizoen binnen. Dat doen we in stijl, door vrienden en familie uit te nodigen voor een Franse florale apéro.

Herfst Mooiwatplantendoen.nl

De urban chique French apéro

Maar wat is een apéro? Het is de Franse gewoonte om met vrienden of familie bij elkaar te komen, in de uren voor het diner. Een moment om te ontspannen met drankjes en hapjes. Je laat een drukke (werk)dag van je af glijden en praat bij, geniet van geroezemoes, een groovy muziekje en het getingel van ijsblokjes. Dat klinkt als onze borrel, toch? Klopt. Alleen dan in een chiquer jasje. Waan je even in Parijs: je trekt een mooi jurkje aan, je meest stylish hakken en werkt je lipstick nog even bij. Als de gasten komen serveer je oogverblindende, verfijnde hapjes en natuurlijk drankjes met een botanische touch om het helemaal af te maken.  


Herfst op Mooiwatplantendoen.nl

In ons herfstdossier geven we je recepten voor die magnifieke drankjes en we laten je zien hoe je je salontafel omtovert in een perfect middelpunt van je apéro. We presenteren DIY’s voor botanische onderzetters en ijs sticks met groene inhoud en een tikje glamour en laten je zien hoe je van je bar cart een onmisbare showstopper maakt, waarbij planten natuurlijk een grote rol spelen. Het enige wat jij nog hoeft te doen is een gastenlijst samen te stellen (en de boodschappen).

En nog socialer

Naast deze artikelen hebben we natuurlijk ook prachtig beeld voor je in petto. Je vindt alle herfstige apéro-fotografie op ons Apéro & Herfst Pinterest board. Laat je inspireren en repin jouw favorieten.
En over social media gesproken: we zijn benieuwd naar jouw invulling van apéro. Deel ze op Instagram, Facebook of Twitter met #aperobotanico.