Herfst

Zin in het groene binnenblijfseizoen!

Nu de dagen steeds korter worden, vieren we het nieuwe seizoen binnen. Je interieur wordt daardoor weer extra belangrijk. Je wilt je goed voelen thuis. En dat krijg je voor elkaar met een fijne sfeer, leuke avonden met vrienden, spa-dagjes in je eigen badkamer, toffe DIY-projecten én een overdaad aan planten. Want met planten in huis voel je je lekkerder.  

HERFST DOE JE ZO

Dit seizoen staat in het teken van genieten van een heerlijk thuis. Kleed de boel binnen, net als jezelf, extra aan met groen. Want planten die de lucht zuiveren of er extravagant uitzien, houden de blues buiten. Deze DIY met gedroogde kruiden brengt de geur van de herfst naar binnen. Uitgerust en wel heb je genoeg energie om met toffe najaarsprojecten aan de slag te gaan. 

OOK BUITEN IS HET HERFST 

Het nieuwe seizoen biedt ook voor buiten inspiratie om aan de slag te gaan en zo lang mogelijk van jouw buitendomein te genieten. Zorg ervoor dat je een goede eerste indruk maakt bij de voordeur door deze te omringen met deze mooie herfstplanten. En wat dacht je van een herfstkrans met typische herfstplanten? Maak daarna je tuin herfstklaar te maken - en vergeet de diertjes niet! 

EN NOG SOCIALER

Naast deze artikelen hebben we nog meer prachtig beeld voor je in petto. Je vindt alle herfstige fotografie op ons herfst Pinterest board. Laat je inspireren en repin jouw favorieten. En over social media gesproken: deel jouw invulling van de herfst op Instagram of Facebook met #mooiwatplantendoen.