Vier Vaderdag in stijl

Een groene dag om nooit te vergeten

Op 17 juni is het Vaderdag! Ben je van plan het te vieren? Of heb je er nog helemaal niet bij stilgestaan? Vlieg het dit jaar eens anders aan en maak het een groen feest.

Vaderdag planten tuinieren cadeau voor vaderdag Mooiwatplantendoen.nlCopyright: Roman Samborskyi / Shutterstock

Met stijlvolle innovatie

Tech en groen gaan hartstikke goed samen. Speciaal voor de vaderlijke 'nerds' is er bijvoorbeeld de nieuwe NASA-plantenapp. Of de Mygdal-lamp, een ideaal cadeau voor vaders met beperkte groene vingers en/of een donkere garage. Lees er alles over in ons artikel over planten-gadgets.

Stoere mannenplanten

Wat zijn eigenlijk typische planten voor leuke, stoere mannen? Lees het in ons artikel met vijf echte mannenplanten. Allemaal stevige exemplaren die tegen een stootje kunnen en daarmee magnifiek cadeaumateriaal zijn. Daarnaast laten we je graag kennismaken met de Vaderplant, die niet alleen zijn naam mee heeft maar ook z'n uiterlijk en karakter.

Win een monstera

Maar ook de monstera is een echte vaderplant, namelijk voor alle papa's met een groen hart maar zonder groene vingers. Wat zij nodig hebben is een plant die makkelijk, mooi en mega is: een Monstera! Is jouw vader zo'n groene-vingerloze-papa, doe dan mee met onze winactie en wie weet maak jij je vader zo blij als een pauw.

Buiten eten en drinken

En om het af te maken geven we je groene tips om deze dag in culinair opzicht naar een hoger plan te tillen. Buiten! Verras je vader met een bbq-box vol kruiden bijvoorbeeld, zelfgemaakt drankjes of een hopplant. Je lees het allemaal in het artikel Vier Vaderdag buiten.

We wensen je een groene Vaderdag!