Vaderdag

Een groene dag om nooit te vergeten

Op zondag 16 juni is het Vaderdag! Ben je van plan het te vieren, of heb je er nog helemaal niet bij stilgestaan? Vlieg het dit jaar eens anders aan en maak er samen een groen feestje van.

Samen tuinieren

Of je nu een klein balkon hebt of een grote tuin: als jouw vader van tuinieren houdt, maak dan samen een groente-, fruit- en/of kruidentuin, waar je later de vruchten van plukt! In dit artikel geven we je tips, zodat jullie er samen een productieve Vaderdag van kunnen maken. Kom maar op met die groene vingers! 

Vaderplant

Hij is aantrekkelijk, stoer, en lust een lekker drankje op z'n tijd. Je vader? Nee, de vaderplant, oftewel Tradescantia! Deze plant heeft niet alleen zijn naam mee, maar ook zijn makkelijke karakter. Geef ‘m aan je vader op Vaderdag, dan heeft hij een cadeau om lang van te kunnen genieten. 

Buiten eten en drinken

Om Vaderdag goed af te sluiten geven we je groene tips om deze speciale dag in culinair opzicht naar een hoger plan te tillen. Buiten! Verras je vader met een barbecue-box vol kruiden, zelfgemaakte drankjes of een hopplant

We wensen je een fijne Vaderdag! Maak jij er een groene Vaderdag van? Deel het met ons via Instagram en Facebook met de hashtag #mooiwatplantendoen.