Deze Vaderdag wordt stijlvol, smart én groen

Laat je inspireren en win!

Niet vergeten.. Op 19 juni is het Vaderdag! Ben je van plan het te vieren? Of heb je er nog helemaal niet bij stilgestaan? Vlieg het dit jaar eens anders aan en maak het een groen feest. 

Vaderdag Mooiwatplantendoen.nlCopyright: carrier company

Tech savvy vaders

Speciaal voor de vaderlijke 'nerds' hebben we een aantal plant gadgets voor je op een rij gezet. Wat blijkt? Tech en groen gaan hartstikke goed samen. Wist je dat je bijvoorbeeld je telefoon kunt opladen door het fotosyntheseproces? 

Fashionable papa's

Ook het type 'ruwe bolster, blanke pit' houdt van mooie dingen. Combineer dat mooie denim schort met die prachtige gereedschapopberger en maak het af met de juiste boots. Laat je inspireren in ons gear & garment artikel.


Win een olijfboom

Met bovenstaande tips is het lastig om met lege handen aan te komen. Mocht het je nu echt niet lukken of zit je een beetje krap, dan doe je gewoon mee met onze winactie. Wellicht sta jij dan op 19 juni gewapend met een olijfboom voor z'n deur.

Stoere mannenplanten

Wat zijn eigenlijk typische planten voor leuke, stoere mannen? Lees ons artikel met vijf echte mannenplanten. De Myrtillocactus bijvoorbeeld. Een ideale huisgenoot voor de vader die niet al te veel met zijn handen in de potgrond wilt zitten.