Een vaderplant voor papa

Letterlijk het meest toepasselijke cadeau
Geschatte leestijd: 1 minuut

Pssst... Heb je nog geen idee waarmee je je vader blij maakt deze Vaderdag? Wij wel. Het meest toepasselijke cadeau is namelijk een vaderplant. En wel hierom.

Vaderplant | Mooiwatplantendoen.nl

Hij is gul en aantrekkelijk, stoer en makkelijk, verassend zacht en hij lust een lekker drankje op z'n tijd. Je vader? Nee de vaderplant, oftewel Tradescantia.

Alsjeblieft papa

Met z'n mooie blaadjes en makkelijke mentaliteit past de vaderplant overal. Op papa's bureau bijvoorbeeld, in zijn klushok, de keuken of naast de platenspeler. En omdat 'ie daarnaast ook nog z'n naam mee heeft, geef jij 'm op 20 juni natuurlijk aan je vader. Van dit cadeau zal hij lang plezier hebben! 

In een mooie pot

Verrassing! Je hebt zelf een pot gemaakt voor de plant, bijvoorbeeld deze mooie hanger. Heeft je vader geen zin, eh tijd, om een haakje in het plafond te schroeven? De vaderplant kun je ook neerzetten in een zelfgemaakte hippe metallic pot. Inpakken, dikke kus erbij en deze Vaderdag is er een om te onthouden.

Meer inspiratie

Op zoek naar meer ideeën voor Vaderdag? Wat dacht je van samen tuinieren of van deze groene cadeautips? We zijn benieuwd naar jouw plannen op deze speciale dag! Deel het met ons via Instagram of Facebook met de hashtag #mooiwatplantendoen.