Kerst wordt nog sfeervoller met planten

De feestdagen beginnen bij je thuis

De heerlijke tijd van thuis cocoonen is begonnen. Dekentje, warme drankjes, een gezellig jazzy deuntje op de achtergrond. Dat wordt weer ultiem genieten! Zeker als jouw interieur bijdraagt aan de kerstsfeer. Hoe je dat doet? Laat je inspireren door ons kerstdossier.

Schrijf je in en ontvang iedere maand de leukste plant inspiratie

Kerst voor alle zintuigen

Het oog wil ook wat. Vul je huis dit jaar daarom niet alleen met muziek en nepsneeuw, maar vooral ook met planten. Ga je voor een twinkelende kerstboom gevuld met.. jawel, planten? Of kies je dit jaar voor een knap alternatief op de klassieke boom? Op de groene kersttafel zet je natuurlijk een prachtige centerpiece met kaarsen en stekjes. Nog niet genoeg kerstversiering in huis? Ga dan aan de slag met dit overweldigende plantenboeket of een botanische backdrop voor bij de open haard. Geloof ons als we zeggen dat met planten de kerst nog sfeervoller wordt!

Geven is leuker dan krijgen

Iedereen vindt het leuk om cadeautjes te krijgen. Toch? Maar stiekem is het misschien nog wel leuker om te geven! Om het geefmoment extra speciaal te maken hebben we toffe DIY's bedacht: cadeaus inpakken met planten of met dit prachtige botanische textiel. Maar het allerleukste om te geven is natuurlijk een dikke pakkerd aan jouw crush. Die geef je uiteraard onder de maretak of onder je zelfgemaakte groene slinger. 

Laat je inspireren

Krijg je geen genoeg van kerst? Bekijk dan eens onze Pinterest- en Instagrampagina voor nog veel meer inspiratie.