Valentijn

Tips voor een botanische Valentijnsdag

Welke liefde je ook viert: Valentijnsdag is een goed moment om je warme gevoelens te uiten. Planten mogen op de dag van de liefde natuurlijk niet ontbreken, want je voelt je lekkerder met groen om je heen. Verras jij je geliefde met een indoor planten-picknick of een groen liefdesboeket? Lees verder en ontdek de leukste ideeën en tips om er een botanische Valentijnsdag van te maken.

indoor plantenpicknick valentijn
Schrijf je in en ontvang iedere maand de leukste plant inspiratie

De perfecte indoor planten-picknick

Liefde gaat door de maag, dat wist je natuurlijk allang. Een Valentijns-picknick is dus een ideale manier om je geliefde te verrassen! We snappen dat je je kleedje het liefst uitgooit in de natuur, maar we snappen ook dat je jouw liefde niet wilt laten bekoelen in de winterse buitenlucht. Verras je liefje daarom met een indoor planten-picknick!

De ene liefde is de andere niet

Liefde kent vele vormen. Daarom bedachten we 5 indoor picknick-varianten, voor 5 verschillende soorten liefde. Ben je sinds kort aan het daten? Dit is de ideale planten-picknick voor flirterige liefde. Zijn jij en je lief al jarenlang steady as a rock? Dan is dit de perfecte setting voor jullie picknick. Laat je inspireren door deze vurige setting als je jouw liefde omschrijft als fysiek en gepassioneerd. Wil je jouw onvoorwaardelijke liefde voor je gezin vieren op Valentijnsdag? Verras je kind(eren) dan met deze gezellige planten-picknick. Vier je een hechte vriendschap op Valentijnsdag? Laat je dan inspireren door deze setting.

Valentijnsboeket met planten

De kleur van de liefde is… groen! Verras jouw geliefde daarom op Valentijnsdag met een groen liefdesboeket. Geen idee welke planten hiervoor geschikt zijn? Geen nood! Je kunt je lief met een gerust hart verrassen. Wij stelden namelijk een prachtig plantenboeket voor je samen waar ieders hart sneller van gaat kloppen.

Botanische Valentijnscadeaus

Wil je jouw geliefde verrassen met een botanisch kleinigheidje? Maak dan eens een geurkaars, zoals deze met rozemarijn. Voor een extra botanische touch, pak je de kaars in met dit botanische inpaktextiel

Deel jouw (planten)liefde

Heb je zelf een planten-picknick georganiseerd, je geliefde blij gemaakt met een groen liefdesboeket of Valentijnsdag op een andere (groene) manier ingevuld? We zijn benieuwd! Deel jouw (planten)liefde met ons via Instagram of Facebook met de hashtag #mooiwatplantendoen.

indoor plantenpicknick valentijn