Valentijn

Tips voor een botanische Valentijnsdag

Welke liefde je ook viert: Valentijnsdag is een goed moment om je warme gevoelens te uiten. Planten mogen op de dag van de liefde natuurlijk niet ontbreken, want je voelt je lekkerder met groen om je heen. Verras jij je geliefde met een indoor planten-picknick of een groen liefdesboeket? Lees verder en ontdek de leukste ideeën en tips om er een botanische Valentijnsdag van te maken.

Vergroot het geluk met planten

Je voelt je lekkerder met planten om je heen. Dus knuffel je lief en omhels je kamerplant. Of ga aan de slag en maak deze geurkaars met rozemarijn om een goede sfeer te creëren. Is jouw geliefde deze periode helaas niet aan je zijde? Stuur jouw valentijn een liefdesbrief met een botanisch tintje. 

Ga op plant date

De kleur van de liefde is… groen! We serveren de plantaardigste ideeën voor een romantische plant date met jouw lief - geheel Coronaproof, natuurlijk. Van thuisdineren met planten tot winterpicknicken, we’ve got you covered.

Lekker anti-Valentijn

Al die super verliefde stelletjes, hartjes, rode rozen, flirterige appjes en chocolade. Kun jij het ook niet aanzien? Je bent echt niet de enige! In geval van nood (lees: geen crush) helpen deze PFF's (Plant Friends Forever) je uit de brand.

Deel jouw Valentijn tips

Heb je zelf nog leuke tips voor een botanische Valentijnsdag? Deel ze met #mooiwatplantendoen.