Valentijn

Tips voor een botanische Valentijnsdag

Valentijnsdag komt er weer aan. En door alle Corona-perikelen is er des te meer reden om de liefde te vieren. Met planten natuurlijk, want groen doet je goed. Wij delen tips en tricks om er een botanische Valentijnsdag van te maken - met of zonder lief. 

Valentijn mooiwatplantendoen.nl

Vergroot het geluk met planten

Je voelt je lekkerder met planten om je heen. Dus knuffel je lief en omhels je kamerplant. Of ga aan de slag en maak deze geurkaars met rozemarijn om een goede sfeer te creëren. Is jouw geliefde deze periode helaas niet aan je zijde? Stuur jouw valentijn een liefdesbrief met een botanisch tintje. 

Ga op plant date

De kleur van de liefde is… groen! We serveren de plantaardigste ideeën voor een romantische plant date met jouw lief - geheel Coronaproof, natuurlijk. Van thuisdineren met planten tot winterpicknicken, we’ve got you covered.

Lekker anti-Valentijn

Al die super verliefde stelletjes, hartjes, rode rozen, flirterige appjes en chocolade. Kun jij het ook niet aanzien? Je bent echt niet de enige! In geval van nood (lees: geen crush) helpen deze PFF's (Plant Friends Forever) je uit de brand.

Deel jouw Valentijn tips

Heb je zelf nog leuke tips voor een botanische Valentijnsdag? Deel ze met #mooiwatplantendoen.