Vier Valentijnsdag met planten!

Je voelt je lekkerder met groen om je heen

Valentijnsdag is een goed moment om je warme gevoelens te uiten. Planten mogen op 14 februari natuurlijk niet ontbreken, want je voelt je lekkerder met groen om je heen! Verras jij je valentijn met een romantische picknick of een groen liefdesboeket? Lees verder en ontdek de leukste ideeën en cadeautips om er een botanische Valentijnsdag van te maken.

indoor plantenpicknick valentijn
Schrijf je in en ontvang iedere maand de leukste plant inspiratie

romantische verrassing voor valentijnsdag

Liefde gaat door de maag, dat wist je natuurlijk allang. Een picknick op Valentijnsdag is dus een ideale manier om je valentijn te verrassen! We snappen dat je je kleedje het liefst uitgooit in de natuur, maar we snappen ook dat je de liefde niet wilt laten bekoelen in de winterse buitenlucht. Verras je liefje daarom op Valentijnsdag met een romantische picknick binnenshuis!

welke valentijns-picknick is jouw favoriet?

De ene liefde is de andere niet. Liefde kent vele vormen! Daarom bedachten we 5 picknicks voor binnen, voor 5 verschillende soorten liefde. En omdat je je lekkerder voelt met planten om je heen, spelen (eetbare) planten bij alle 5 picknicks een belangrijke rol!

Ben je sinds kort aan het daten en flirt je erop los? Kies dan de picknick voor flirterige liefde. Zijn jij en je lief al jarenlang steady as a rock? Vier jullie liefde dan met de setting voor vertrouwde liefde. Kies voor de vurige setting als hartstochtelijk en passioneel de beste omschrijving is van jullie relatie. Wil je de onvoorwaardelijke liefde voor je gezin vieren op Valentijnsdag? Verras je kind(eren) dan met een kids-proof picknick. En vier je een hechte vriendschap op Valentijnsdag? Verras dan een vriend met een cozy picknick

boeket voor valentijnsdag dat lang mooi blijft

De kleur van de liefde is... groen! Verras jouw geliefde daarom op Valentijnsdag met een groen boeket vol liefde en liefdevolle symboliek. Geen idee welke planten hiervoor geschikt zijn? Geen nood! Je kunt je valentijn met een gerust hart verrassen. Wij stelden namelijk een prachtig valentijnsboeket met onder andere (blauw)varen, ficus en orchidee voor je samen, waar ieders hart sneller van gaat kloppen.  

meer cadeautips voor valentijnsdag

Wil je jouw geliefde verrassen met een botanisch kleinigheidje? Maak dan eens een geurkaars, zoals deze met rozemarijn. En voor een extra botanische touch, pak je de kaars in met dit botanische inpaktextiel

fijne valentijnsdag! 

Heb je zelf een planten-picknick georganiseerd, je geliefde blij gemaakt met een groen liefdesboeket of Valentijnsdag op een andere (groene) manier ingevuld? We zijn benieuwd! Deel jouw (planten)liefde met ons via Instagram of Facebook met de hashtag #mooiwatplantendoen. 

indoor plantenpicknick valentijn