Valentijnsboeket voor maandenlang plezier

Verras je valentijn met een boeket vol planten

Je kunt jouw geliefde op Valentijnsdag natuurlijk verrassen met een reep chocolade, een lekker geurtje of botanische kaars in zelfgemaakt inpaktextiel. Of, nog leuker: met een romantische picknick binnenshuis. Maar wil je jouw liefje op Valentijnsdag extra in het zonnetje zetten? Dan verras je diegene op 14 februari met dit ultieme, groene liefdesboeket!

groen valentijnsboeket
Schrijf je in en ontvang iedere maand de leukste plant inspiratie

Een groen boeket vol liefde op valentijnsdag

De kleur van de liefde is… groen! Want planten hebben een positief effect op hoe we ons voelen. Dit plantenboeket bevat planten die perfect aansluiten bij jouw liefdesboodschap. Zo staat de (blauw)varen voor oprechtheid en de orchidee voor schoonheid en kracht. De Ficus is sterk, groeit indrukwekkend lang door en komt in vele soorten. Als dat geen liefde is! 

Kun je ook niet wachten om jouw geliefde op 14 februari te verrassen met groen? Bekijk dan snel alle planten die wij hebben gebruikt voor dit valentijnsboeket, maar volg vooral je eigen hart. Jij weet tenslotte het beste waar je jouw crush of geliefde blij mee maakt! 

benodigdheden boeket valentijnsdag

een groen boeket voor maandenlang plezier

Dit liefdesboeket heeft een lange levensduur en staat symbool voor jouw (hopelijk) langdurige liefde. Gebruik daarom geen losse takken, maar kleine plantjes met wortels en/of stekjes van planten. Een kleine orchidee en Bromelia kunnen met wortel en al in het boeket. De Asparagus kun je scheuren bij de wortels om een stekje van te maken. Snijd van de blauwvaren een blad met wortel af, en zet ‘m in de potgrond voor een lange levensduur. Van hedera en ficus elastica hebben we wel een los blad toegevoegd. 

Meer (planten)liefde

Heb jij jouw Valentijn verrast met een plantenboeket? We zijn benieuwd! Deel jouw liefdesboeket met ons via Instagram of Facebook met de hashtag #mooiwatplantendoen. Benieuwd naar nog meer ideeën om jouw geliefde te verrassen? Laat je inspireren door de romantische picknicks voor iedere liefde

groen liefdesboeket