EEN WINTERS BUITEN

Creëer een ultiem(e) wintertuin, -terras of -balkon

Ook in de winter valt er nog volop te zien, horen, ruiken en te doen in en op je tuin, terras of balkon. Eerder deelden we al dat tuinieren goed voor je is. Geniet daarom ook de hele winter van je buiten met deze to do’s en leuke DIY’s.  

Een winters buiten | Mooiwatplantendoen.nl

WINTER FLORA

Tijd om de bloemetjes buiten te zetten. Met planten die juist in de koude maanden hun bloemenpracht tentoonstellen, zoals Helleborus en Mahonia. Winterbloeiers, kom maar door!

VERZORGING

En wanneer je dan toch bezig bent: hier lees je alles over het verzorgen van tuinplanten in de winter. Inclusief leuke plant hotel adresjes waar je potplanten kunnen overwinteren.

SFEER MAKEN

Voor op je verlanglijstje (of om cadeau te geven) verzamelden we de mooiste winterse sfeermakers voor buiten [link naar artikel] zoals kleden, lampen en kussens. Liever zelf aan de slag? Maak deze botanische waxinelichthouders, die nog meer licht en sfeer aan jouw knusse wintertuin bonfire toevoegen. Je gezin of Corona-proof gezelschap laat je nagenieten met mini Picea’s

MEER INSPIRATIE

Naast deze artikelen hebben we nog meer prachtig beeld voor je in petto. Je vindt alle winterse fotografie op ons winter Pinterest board. Laat je inspireren en repin jouw favorieten. En vergeet jouw winters buiten niet te delen met #mooiwatplantendoen.