EEN WINTERS BUITEN

Ultiem genieten in je tuin, op je terras of balkon

In je tuin, op je terras of balkon valt ook 's winters nog veel te doen, zien, horen en ruiken. Eerder deelden we al dat tuinieren goed voor je is. Met deze to do's en leuke DIY's geniet je de hele winter buiten! 

Schrijf je in en ontvang iedere maand de leukste plant inspiratie

WINTER FLORA

Tijd om de bloemetjes buiten te zetten. Met planten die juist in de koude maanden hun bloemenpracht tentoonstellen, zoals Helleborus en Mahonia. Winterbloeiers, kom maar door!

VERZORGING

En wanneer je dan toch bezig bent: hier lees je alles over het verzorgen van tuinplanten in de winter. Inclusief leuke adresjes van plantenhotels waar je potplanten kunnen overwinteren.

SFEER MAKEN

Voor op je verlanglijstje (of om cadeau te geven) verzamelden we de mooiste winterse sfeermakers voor buiten, zoals kleden, lampen en kussens. Liever zelf aan de slag? Maak deze botanische waxinelichthouders, die nog meer licht en sfeer aan jouw knusse wintertuin bonfire toevoegen. Je geliefden laat je nagenieten met mini Picea’s

MEER INSPIRATIE

Naast deze artikelen hebben we nog meer prachtig beeld voor je in petto. Je vindt alle winterse fotografie op ons winter Pinterest board. Laat je inspireren en repin jouw favorieten. En vergeet jouw winters buiten niet te delen met de hashtag #mooiwatplantendoen.