Pasen

Inspiratie en tips voor bloeiende paasdagen

Nodig vrienden en familie uit voor een brunch, lunch of diner en pak uit met een Paastafel nieuwe stijl. 

Aan tafel is de hoofdrol natuurlijk voor jou als tafeldame of –heer. Tenminste, als je oom die te vaak en te lang speecht zich deze Paas-gathering een beetje inhoudt... Op tafel stelen de planten en bloemen graag de show. Laat je inspireren door de video en lees daaronder verder om te kijken hoe je deze Paastafel zelf creëert. 

Styling van de basis

Kies voor een rustige basis. Denk aan een linnen tafelkleed en keramiek servies in vergrijsde tinten, een verguld goud bestek en plateaus van hout. Combineer deze Scandinavische styling met familie-erfstukken uit de kast, zoals kristallen glazen en gouden kandelaars, om je tafel een persoonlijke touch en een vleugje vintage mee te geven. En vergeet het mooie menu met plant niet! Je kunt trouwens ook naar het Oosten kijken voor inspiratie en je tafel een vleugje Aziatische Hanami-stijl meegeven.

Persoonlijke paastouch

Tijd voor een verleidelijke paasbrunch met planten en bloemen! Plaats eieren met een mosjasje bij ieder bord, creëer weelderige boomstametagères en beplak Paaseieren met bloem- en plantenblaadjes. Ziet alles er tip top uit? Maak je paasbrunch dan compleet met een fleurig drankje voor iedere gast en een goodiebag in de vorm van een hyacint in een jute jasje.

We wensen je fijne paasdagen!

Paastafel Mooiwatplantendoen.nl
Narcis op de paastafel Mooiwatplantendoen.nl
Paastafel_bloemen_planten_Mooiwatplantendoen.jpg

Verkoopinfo: bloemen van 's Zomers, borden ASA, bestek Seletti, tafelkleed en servetten Sissy-Boy. Glaswerk, messing vogel, kandelaars en vazen zijn privébezit.