Pasen

Inspiratie en tips voor een groene paastafel

Op 17 en 18 april is het Pasen! Of je het dit jaar nu groots aanpakt of viert in klein gezelschap: we inspireren je graag met DIY's en styling met planten. Zo wordt Pasen een vrolijk en onvergetelijk feestje.

Schrijf je in en ontvang iedere maand de leukste plant inspiratie

EEN GROEN PAASBUFFET

Waar denk jij aan bij Pasen? Juist! Een uitgebreid ontbijt of heerlijke brunch. En om het paasfeest compleet te maken presenteren we een prachtig gedecoreerde buffettafel. Haal je mooiste tafelkleed, servies en bestek uit de kast, zorg voor heerlijke hapjes en drankjes en lees hieronder hoe je deze Pasen zelf een fijne, rustgevende plantenvibe creëert! 

DECOREER MET GROENE DIY'S

Ter decoratie van je tafel volg je onze groene DIY’s. Wat dacht je bijvoorbeeld van plantenvaasjes van eierschalen en een feestelijke plantenhanger van mos? Of creëer nieuw leven in een eierschaal. Heb je weinig tijd of kan jouw tafel nog wel wat extra decoratie gebruiken? Verras je geliefden dan met prachtige, eenvoudig te maken paasdecoratie op hun bord. 

MEER PAASINSPIRATIE

Op Pinterest vind je een Pasen board boordevol plantentips voor Pasen. Laat je inspireren, repin en comment er op los. Heb je zelf ook een paasboard met planten? Of een te gekke plantentip voor Pasen? Deel het met ons via PinterestFacebook of Instagram