Pasen

Inspiratie en tips voor een groene paastafel

Op 4 en 5 april is het Pasen! Hoewel een groots paasfeest met familie er dit jaar niet in zit, inspireren we je toch graag met DIY's en styling met planten. Zo wordt Pasen alsnog een vrolijk en onvergetelijk feestje.

EEN GROEN PAASBUFFET
Waar denk jij aan bij Pasen? Juist! Een uitgebreid ontbijt of heerlijke brunch. En omdat we dit jaar niet met z'n allen aan tafel kunnen zitten, presenteren we een prachtig gedecoreerde buffettafel. Haal je mooiste tafelkleed, servies en bestek uit de kast, zorg voor heerlijke hapjes en drankjes en lees hieronder hoe je deze Pasen zelf een fijne, rustgevende plantenvibe creëert! 

DECOREER MET GROENE DIY'S
Ter decoratie van je tafel volg je onze groene DIY’s. Wat dacht je bijvoorbeeld van plantenvaasjes van eierschalen en een feestelijke plantenhanger van mos? Of creëer nieuw leven in een eierschaal. Heb je weinig tijd of kan jouw tafel nog wel wat extra decoratie gebruiken? Verras je geliefden dan met prachtige, eenvoudig te maken paasdecoratie op hun bord. 

MEER PAASINSPIRATIE
Op Pinterest vind je een Pasen board boordevol plantentips voor Pasen. Laat je inspireren, repin en comment er op los. Heb je zelf ook een paasboard met planten? Of een te gekke plantentip voor Pasen? Deel het met ons via PinterestFacebook of Instagram