Pasen

Inspiratie en tips voor bloeiende paasdagen

Nodig vrienden en familie uit voor een brunch, lunch, dunch of diner en pak uit met een Paastafel nieuwe stijl. 

Aan tafel is de hoofdrol natuurlijk voor jou als tafeldame of –heer. Tenminste, als je oom die te vaak en te lang speecht zich deze Paas-gathering een beetje inhoudt... Op tafel stelen de planten en bloemen graag de show. Laat je inspireren door de video en lees daaronder verder om te kijken hoe je deze Paastafel zelf creëert. 

Styling van de basis

Kies voor een rustige basis. Denk aan een linnen tafelkleed en keramiek servies in vergrijsde tinten, een verguld goud bestek en plateaus van hout. Haal de familie-erfstukken uit de kast, zoals kristallen glazen en gouden kandelaars, om je tafel een persoonlijke touch en een vleugje vintage mee te geven. En vergeet het mooie menu met plant niet!

Persoonlijke paastouch

Als de basis gereed, dan is het tijd voor de planten en bloemen! Plaats eieren met een mosjasje bij ieder bord, creëer weelderige boomstametagères, beplak Paaseieren met bloem- en plantenblaadjes, serveer een homemade advocaatje en geef iedere gast een goodiebag mee in de vorm van een hyacint in een jute jasje. Ziet alles er tip top uit? Laat de gasten maar komen.  

We wensen je fijne paasdagen! 

Paastafel Mooiwatplantendoen.nl
Narcis op de paastafel Mooiwatplantendoen.nl

 

Paastafel_bloemen_planten_Mooiwatplantendoen.jpg

Verkoopinfo: bloemen van 's Zomers, borden ASA, bestek Seletti, tafelkleed en servetten Sissy-Boy. Glaswerk, messing vogel, kandelaars en vazen zijn privébezit.