Kerstboom eruit, kamerplant erin

Vul de leegte op met planten

Het laatste restje naalden valt op de grond als je de kerstboom na een maand van warmte en gezelligheid de deur uitzet. Opeens voelt je huis leeg en saai. Niet getreurd! Die lege ruimte vul je op met nieuw groen. Kerstboom eruit, kamerplant erin.

kamerplanten
Schrijf je in en ontvang iedere maand de leukste plant inspiratie

Kies een plant die bij je past

Het aanbod planten is overweldigend. En zeker met een kerstboom als voorganger zijn er grote schoenen te vullen. Is jouw plantenstijl minimalistisch, more is more of 'doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg'? Dit artikel helpt je bij het vinden van de plant die bij jou past. 

Oh kamerboom, oh kamerboom 

Wil je het meteen goed aanpakken, dan is een kamerboom een prima alternatief voor sfeer en natuur-van-formaat in huis. Want het fijne aan kamerbomen is dat je er in één klap heel veel groen mee in huis haalt. En de keuze is enorm, kijk maar

Plant je goede voornemens

Voor je het weet, gooi je samen met de kerstboom alle goede voornemens weg. Daarom gaan we het inspirerende met het groene combineren. Maak een goede voornemens-plant! Dat is simpeler dan je denkt en maakt het ook nog eens makkelijker om je goede (én groene) voornemens vol te houden. Hier lees je hoe je 'm maakt.

Bye bye winterdip 

Buiten is het grauw en grijs, binnen leeg zonder kerstboom en versiering. En dat terwijl deze periode juist wat sjeu kan gebruiken. Gelukkig is er een oplossing om een winterdip te voorkomen. Want met planten om je heen voel je je fijner. Op deze manieren kan groen je kan helpen. Zeg maar dag tegen die winterdip!