Win: goudpalm voor Vaderdag

Doe mee met de winactie en maak kans op een stoere Areca voor je vader!

Het is bijna Vaderdag. Natuurlijk wil je jouw golden oldie die ene zondag in het jaar extra verrassen. Nog geen inspiratie voor een origineel cadeau? Wat dacht je ervan om jouw ‘gouwe ouwe’ een goudpalm cadeau te doen? Toepasselijker kan niet, al zeggen we het zelf. En hoe leuk is het om deze stoere plant, met pot en al, te winnen!

Voor het stoere ‘oerwoud’-gevoel

De Areca is een palm met een tropische look die flink groeit als hij het naar z’n zin heeft. Zijn fraaie, groene bladeren zorgen voor een stukje oerwoud in huis. Wist je dat de Areca giftige stoffen uit de lucht haalt en daar een frisse oase voor terug geeft? Daarnaast is hij heel makkelijk in omgang. Genoeg redenen dus om de goudpalm aan je vader te geven.

Vaderdag - Areca palm winactie Fleurdirect.nl Mooiwatplantendoen.nl

Win een goudpalm Areca voor jouw vader

In samenwerking met Fleurdirect.nl mogen we een goudpalm in een grijze Artstone pot t.w.v. 69,95 euro weggeven. Wil je meedoen met de winactie? Vul dan snel het onderstaande formulier in; doe dit vóór donderdag 18 juni 23.59 uur. Op vrijdagochtend 19 juni wordt de winnaar gekozen. Fleurdirect.nl gaat vervolgens langs in de kas bij de kweker om een mooie goudpalm uit te kiezen. Misschien ontvang jij op zaterdag een verser dan verse Areca met pot die je aanstaande zondag zó cadeau kan doen aan je paps.   

Doe mee & win

De winactie is afgelopen en de winnaar is middels een e-mail persoonlijk op de hoogte gesteld.