Zomer

Tips en planteninspiratie voor een top zomer

Wanneer de temperaturen stijgen, ijsblokjes je drankjes verfrissen en de vogels constant fluiten. Wanneer je op je slippers naar werk fietst en iedere avond geniet van de geur van barbecues. Wanneer planten volop bloeien en de zon kleuren extra oplicht. Dán is het zomer.

Zomer in het zonnetje

Om dit opgewekte seizoen te vieren, hebben we speciaal voor jou een zomerdossier gemaakt die we het hele seizoen vullen met plantentips. Fleur je dag op met een prachtige plantenkam voor in je haar. Een zomerse tafel fris je op met sorbetijs gemaakt met lavendel en ijsglazen met plantelementen. En dommel weg tijdens een zwoele zomeravond met fijne dromen dankzij de dromenvanger met planten. Lees het allemaal in de artikelen hieronder, het belooft een prachtige zomer te worden!

Zomer Mooiwatplantendoen.nl

Zomertrends

Vier jij de zomer het liefst met charismatische planten? Kies dan voor de zomertrend licht, lucht en luxe. Of geloof je in sprookjes en wil je wat mysterie aan de zwoelheid toevoegen? Natuurlijk kun je ook van de natuurlijke nonchalance houden die past bij de harmonieuze trend. En als de zomer voor jou draait om feest: ga dan voor een tuin vol zinderende kleuren. Wat je ook kiest, deze zomer doe je het helemaal op jouw manier en kies je voor de stijl die bij je past. Allerbelangrijkste is: alles mag!

Beauties van beelden

Op Pinterest vind je bovendien een &Zomer board boordevol planten. Laat je inspireren, repin en comment er op los. Heb je zelf ook een zomers board met planteninspiratie? Laat ons weten waar we ‘m kunnen bewonderen. 

Trending in de Tuin 

Bekijk de laatste tuintrends in de Trending in de Tuin ranglijst. We zijn ook benieuwd naar jouw zomerse plantentips. Deel je tip en maak kans op buitenplanten ter waarde van 100 euro! Je kunt ook een berichtje achterlaten op onze Facebookpagina of een tweet sturen met #ZomerPlant naar @watplantendoen