Zomer: vier het seizoen met planten

Zie, voel, proef en ruik de zomer

Oh yes! De zomer is er. Een periode die voor velen in het teken staat van genieten. Samen of alleen, in je achtertuin of op je balkon. Één ingrediënt is van onschatbare waarde deze zomer: de liefde. Liefde voor de natuur, de zomer én elkaar.

Outdoor office

Thuiswerken is here to stay. En dat kan prima buiten, omringd door bloemen en planten! Een outdoor office zorgt er niet alleen voor dat je productiever bent. Het is ook nog eens een stuk gezonder dan de hele dag binnen werken. Hoe je een perfect buitenkantoor maakt, lees je hier


Baden in het groen

Een grote achtertuin is een ongekende luxe. Mocht je zo bevoorrecht zijn, dan wil je daar natuurlijk maximaal van genieten. Met een zwemvijver bijvoorbeeld! Maar ook voor een kleinere tuin of balkon en zonder een kuil te hoeven graven, kan je aan de slag. Ontdek hier hoe je jouw natuurbad of -douche maakt. 


A plant siesta | thejoyofplants.co.uk

Siësta tussen de planten

Zen zijn is één van de meest nagestreefde gemoedstoestanden. Slechts weinigen krijgen het maar écht goed voor elkaar. Wij kunnen je niet beloven dat je zen gaat worden na het lezen van dit artikel, maar we kunnen je wel helpen om de juiste omgeving te creëren.


de zomer aan tafel 

De eettafel is de plek waar we samenkomen met vrienden, familie en lovers. Nu de lange zomeravonden zijn aangebroken, is buiten dineren fantastisch. Dit jaar nog even geen plannen om ver weg te gaan of wil je het vakantiegevoel zo lang mogelijk vasthouden? Met een zomerse tafel vol planten en bloemen creëer je het ultieme vakantiegevoel. 


heerlijk geurende zomerplanten 

Ja, de zomer is aangebroken! Wanneer je ervoor zorgt dat je omringd bent door heerlijk geurende planten, doet jouw huis niet onder voor een heerlijke vakantiebestemming. Echt. Wil je weten welke planten je dan ‘t best kunt kiezen? Ontdek hier 5 heerlijk geurende zomerplanten.


Meer zomerse inspiratie

Kun je geen genoeg krijgen van al deze zomerse zaligheid, check dan ook eens onze PinterestInstagram- en Facebookpagina