Golden oldie hertshoorn aan de muur

Plantpotten voor een bijzondere plek
Geschatte leestijd: 2 minuten

Vraag maar aan je ouders of buren op leeftijd. Vroeger was hertshoorn een hele populaire kamerplant. En net als andere groene klassiekers maakt ook deze een opvallende comeback. Helemaal in lijn met dé woon- en plantentrend van dit moment: Traditional Sentiment. Geef deze golden oldie een mooie plek aan de muur. In een design plantpot!

hertshoornvaren aan de muur hangen
Schrijf je in en ontvang iedere maand de leukste plant inspiratie

Heb jij ook zoveel plantpotten in de berging staan? Terracotta in maatje S tot XXL. Prachtige huisjes to be voor nieuwe plantenvrienden. Misschien heb je zelfs een hangende plantpot waarmee je een hangende binnentuin kan maken. Helemaal van nu zijn de wandplantpotten. Met deze bijzondere exemplaren gaan design & groen hand in hand. 

1. In de spotlight

Design wandlamp met plantenpot

 

Dit leuke exemplaar heeft 2 functies voor de prijs van 1. Een lamp én plantpot. En terecht, want je mooie hangplant verdient de spotlight!

2. Hangende plantpot? Eitje!

Hangplantpot


Deze plantpot doet ons denken aan zondagochtendbrunches en vers gekookte eitjes. Super leuk voor boven de breakfast nook!


3. Recht toe, recht aan

ferm living


De plantpot van Ferm Living is super sleek in design. En past daarom overal bij! In de keuken, woonkamer of in het toilet. 


MEER TRENDCOLLECTIE INSPIRATIE

Wil je meer inspiratie hoe je de stijltrend Traditional Sentiment kan introduceren met de hulp van planten? Stek je eigen Marantafamiliecreëer een wow-effect met Cameliaintroduceer de zen-plant Pinus in de tuin of maak een hoekje met een levende plantentafel.

In welke wandplantpot ga jij hertshoorn hangen? Laat het ons weten via social media. Volg ons op PinterestFacebook en Instagram voor meer ideeën rondom stijltrend Traditional Sentiment. Bekijk ook eens ons lookbook voor meer inspiratie!