Kom naar de Orchid Room op 5 september

Orchid Bathing op Utrecht CS

Op donderdag 5 september is het de Internationale Dag van de Orchidee, maar dat wist je natuurlijk allang. Wist je ook dat je jezelf die dag kunt onderdompelen in orchideeën op Utrecht CS?

De Orchid Room

Nergens kun je het geluksgevoel van de orchidee zo intens ervaren als in de Orchid Room. Een bolvormig object uitbundig gevuld met orchideeën en ander weldadig groen, die je op 5 september vindt op het grootste treinstation van Nederland.

Uit de spits, in de room

Even de hectiek ontsnappen in de Orchid Room is de indoor versie van plant bathing. Deze Japanse traditie verlaagt je hartslag en bloeddruk, zorgt ervoor dat je minder stresshormonen aanmaakt en verbetert je immuunsysteem. En ondertussen adem je ook nog eens dat ultieme geluksgevoel in dat orchideeën je geven. Dat noemen wij nou uitchecken.

1001 orchideeën

Alvast behoefte aan wat pre-pret? Dompel je dan alvast digitaal onder in de orchideeën. De vlinderorchidee is echt een Bekende Plant, maar ken je ook de Paphiopedilum? Of de Cattleya? En vergeet Dendrobium niet. Echt zo verdiend, die Internationale Dag van de Orchidee!