Nu bij Aldi: gratis pot bij een orchidee!

Geniet van tropische flair in huis

Woonkamer, slaapkamer of thuiskantoor: iedere ruimte knapt op van (meer) groen. En dat niet alleen: ook jij hebt baat bij meer groen om je heen! Om je een groen duwtje in de rug te geven, kun je bij alle Aldi filialen van 17 tot en met 21 mei terecht voor de mooiste orchideeën. Extra leuk: bij aankoop van een orchidee ontvang je een gratis plantenpot.

aldi actie orchidee | mooiwatplantendoen
Schrijf je in en ontvang iedere maand de leukste plant inspiratie

Het positieve effect van planten

Planten hebben een positief effect op je gezondheid en welzijn. Zo zorgen ze voor ontspanning, verbeteren ze je humeur en hebben ze een positief effect op de luchtkwaliteit in huis. Vergeet ook niet om je (thuis)werkplek te vergroenen, want (kleurrijke) planten geven je productiviteit en creativiteit een boost! Kortom: genoeg redenen om Aldi te bezoeken en een nieuwe groene liefde te scoren.

Orchidee actie bij Aldi

Van woensdag 17 mei tot en met zondag 21 mei krijg je bij alle Aldi filialen een gratis plantenpot (roze, wit, groen of grijs) bij aankoop van een orchidee. De actie loopt zolang de voorraad strekt. Op = op! 

Hoe verzorg je een orchidee?

Heb je een orchidee in huis gehaald? Dan wil je natuurlijk zo lang mogelijk van je tropische schoonheid genieten. Bekijk daarom de onderstaande verzorgingstips:

  • Zet de orchidee op een lichte plaats, maar niet in direct zonlicht.
  • De beste temperatuur voor een orchidee is tussen de 16 en 25 ℃.
  • Zet je orchidee niet in de tocht en niet in de buurt van een fruitschaal. 
  • Dompel de kluit een keer per week 5-10 minuten onder in een lauw bad. Laat de kluit goed uitlekken en zorg ervoor dat de kluit goed droog is voordat je de orchidee opnieuw een bad geeft. 

Meer inspiratie

Toe aan meer groene inspiratie? Lees meer over de orchidee in onze plantenwijzer of ontdek meer over het effect van kleurrijke planten. En voor je dagelijkse dosis inspiratie volg je ons natuurlijk op Instagram, Pinterest en Facebook