Bekijk de kamerplanten top 10

Met deze sfeermakers van Albert Heijn zit je altijd goed

Planten zijn niet alleen sfeermakers, ze geven ook een boost aan je gezondheid. De juiste kamerplant kiezen hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Er zijn vele soorten en maten, maar de nodige overdosis groen in huis is altijd een goed idee. Wil je écht met de laatste trends mee gaan? Ontdek dan de kamerplanten top 10 en haal vanaf 21 oktober jouw favoriet bij Albert Heijn. Zolang de voorraad strekt.

Kamerplanten top 10 Mooiwatplantendoen.nl

De grootste favorieten

De grootste sfeermakers onder de kamerplanten zijn de anthurium, Air So Pure (luchtzuiverende planten), bromelia en orchidee. En jij kunt ze ook jouw favoriet maken. Meer toe aan zuiverende lucht door de ruimte? Kies dan voor anthurium of een van de Air So Pure planten en ervaar wat een overdosis aan frisse lucht met je doet. Meer een exotisch type en op zoek naar kleur? Kies dan bromelia, deze flamboyante plant is niet alleen mooi voor het oog maar ook goed voor je humeur.

Planten kunnen ook wel wat extra vitamine gebruiken. Hoe je jouw planten het langst en gelukkigst laat leven? Door af en toe een scheutje Pokon Soil toe te voegen aan hun wateringsfeestje. Planten blij, jij blij!

Bedankt plant!

Inmiddels is bewezen dat ook de planten bij jou thuis je leven een stuk aangenamer maken. Zo zorgen ze voor ontspanning en reguleren ze de temperatuur. Planten hebben een positief effect op je leefomgeving en daardoor ook op jou. Echte sfeermakers zijn het! Als jij ze goed verzorgd, dan zorg je daarmee ook voor jezelf. Zo kun je de bananenplant het beste een zonnige plek geven. Want vitamine D daar doet hij het goed op! Ga er regelmatig naast zitten, zodat je zelf ook even oplaad. Liever tropische sferen in huis? Kies dan voor een Alocasia. Door grote frisgroene blad waan je jezelf op een tropisch oord. Geef hem één keer per maand pokon kamerplanten voeding en je maakt hem het meest gelukkig. 

Voor een opvallende verschijning kies je voor een Medinilla. Met haar hangbloemen steelt ze de show, zet haar op een lichte plek én geef haar wekelijks een scheutje water. Dan zal ze haar mooiste bloemen aan je laten zien. Geef je ogen ook hun plezier! Uren naar een beeldscherm staren is niet goed voor je ogen. Om regelmatig je ogen even een break te geven kun je voor een sanseveria kiezen. Lekker opvallend en staat ook graag op een lichte plek. Als je dan toch een pauze neemt, geef hem dan meteen een scheutje water. Eén keer per week is voldoende. 

Op zoek naar groen voor op een sidetable, salontafel, open kast of bureau? Dan zijn de Stephanotis en Zamioculcas jouw favoriet. Klein van stuk, maar daardoor niet minder opvallend. Passen perfect op plekken waar de ruimte iets minder groot is. Zo heb jij alsnog de nodige dosis groen in de buurt.

Dit is de kamerplanten top 10

Benieuwd geworden naar de beste sfeermakers in huis? Hier is de kamerplanten top 10. Kan jij kiezen uit zoveel mooie opties? 

  1. Orchidee
  2. Bananenplant
  3. Air So Pure, luchtzuiverende plant
  4. Anthurium
  5. Bromelia
  6. Alocasia
  7. Medinilla
  8. Sanseveria
  9. Stephanotis
  10. Zamioculcas

Haal jouw kamerplant in huis!

Vanaf 21 oktober 2021 zijn alle kamerplanten uit de top 10 verkrijgbaar bij Albert Heijn. Je kunt kiezen uit: orchidee, bananenplant, air so pure, anthurium, bromelia, alocasia, medinilla, sanseveria, stephanotis en zamioculcas. Let op: zolang de voorraad strekt.