Win: limited edition illustratie én tuinplant

Groen voor binnen én buiten
Geschatte leestijd: 2 minuten

Kan jouw leefomgeving ook wel wat meer groen gebruiken? Wij helpen je een handje (en plantje)! Je maakt namelijk kans op een tuinplant naar keuze (t.w.v. €35) en een unieke ingelijste print van deze fantastische botanische illustratrice Imo Crossland. Lees verder, bekijk de winactie en go green(er)!

grey to green give away

Winnen?

Of je nu groene vingers hebt of niet, een groene omgeving heeft een positief effect op iedereen. Om de voordelen van groen te ervaren is het niet nodig om je hele huis, tuin, balkon of straat een metamorfose te geven. Kleine aanpassingen hebben een groot effect! Kortom: genoeg redenen om jouw leefomgeving te vergroenen en om mee te doen aan deze winactie.

Wil je kans maken op een ingelijste illustratie van Imo Crossland en een tuinplant naar keuze?* Laat hieronder uiterlijk 25 juni 2022 je gegevens achter en vertel ons wat jij doet (of gaat doen) om jouw omgeving groener te maken. Onder de inzendingen verloten wij uiterlijk 4 juli 2022 een winnaar. 

imo crossland bike canal

imo crossland cottage core

living room grey to green

Meer groene inspiratie

Ben je al lekker bezig met vergroenen of weet je niet waar en hoe je moet beginnen? Laat je inspireren door deze groene tips en DIY’s of ontdek het Green Paper met illustraties van Imo Crossland en ontdek hoe je jouw buitenruimte transformeert van grauw naar groen.

*De winnaar ontvangt een ingelijste print van één van de bovenstaande illustraties van Imo Crossland en een tuinplant (of tuinplanten) naar keuze t.w.v. €35,-.

doe mee en maak kans!

De actievoorwaarden zijn hier te vinden