Vergeten bloeiende planten

Maar niet voor lang!
Geschatte leestijd: 2 minuten

De stijltrend dit seizoen is Traditional Sentiment en draait om nostalgie. En wat is er nostalgischer dan het bekijken van foto’s van vroeger? Wat droegen ze? Hoe woonden ze? Wat aten ze? De vergeten groenten – hallo pastinaak! – hebben we ondertussen wel herontdekt, maar wist je dat er ook heel veel vergeten bloeiende planten zijn?

Vergeten bloeiende planten Mooiwatplantendoen.nl
Schrijf je in en ontvang iedere maand de leukste plant inspiratie

Bloeiend is boeiend

Het fijne van bloeiende planten in huis is dat ze direct kleur en sfeer aan je interieur geven. Heb je prachtige foto’s aan de wand met felle kleuren zoals geel of roze? Zoek de juiste plant en laat deze kleuren subtiel terugkomen. Want ook dat past bij de stijltrend Traditional Sentiment: subtiel gebruik van planten in je interieur, maar wel met impact.

Planten uit de collectie

De bloeiende planten behorende bij de trendcollectie zijn ideale kandidaten. Kalanchoë, begonia, Kaaps viooltje.. het zijn allemaal vrolijke gezichten die een kleurinjectie in je interieur geven. Combineer ze of kies voor een bloeiende plant en laat die vaker terugkomen. Zo houd je het geheel nóg subtieler.

MEER TRENDCOLLECTIE INSPIRATIE

Wil je meer inspiratie hoe je de stijltrend Traditional Sentiment kan introduceren met de hulp van planten? Stek je eigen Marantafamilie, creëer een wow-effect met Camelia, introduceer de zen-plant Pinus in de tuin of maak een hoekje met een levende plantentafel.

Volg ons op PinterestFacebook en Instagram voor meer ideeën rondom stijltrend Traditional Sentiment. Bekijk ook eens ons lookbook voor meer inspiratie!