Shopping tip: My Deer's Store

Alles wat je groene hartje begeert in hartje Haarlem

Planten, plantenprints, meubels, woon- en lifestyle accessoires: je vindt ze in My Deer's Store in Haarlem. Net open, dit groene juweeltje in hartje Haarlem.

De groene illustraties van My Deer's Maaike Koster ken je misschien al, we tipten je eerder al haar webshop. Eigenlijk zocht Maaike een werkplek en een etalage voor haar plantenprints, maar voor ze het wist zat daar een hele winkel aan vast.

Uit de hand gelopen etalage

In de Haarlemse Schagchelstraat opende ze onlangs My Deer's Store, een winkel vol spullen waar haar (en ons) hart sneller van gaat kloppen. Bijzondere planten zoals de Murhlenbeckia met z'n kleine hartvormige blaadjes, de Cyphostemma, een bloeiende Haemanthus albiflos, de Ceropegia en natuurlijk de pannekoekplant. Aan de muur komt lievelingskleur groen terug in de plantenprints waarmee het allemaal begon. Maar denk ook aan kaarsen, servies, sieraden, portemonnees en nog veel meer moois.

Originele merken

Daarnaast verkoopt ze producten die in Nederland nergens anders te koop zijn. Linnen theedoeken en tafelkleden van Karin Carlander bijvoorbeeld en kastjes en tafelpoten van het Tsjechische Master & Master. En ook voor de houten meubels van Ercol hoef je voortaan de zee niet meer over te steken. Handig!

Meer informatie

My Deer's Store, Schagchelstraat 12, 2011 HX Haarlem.
Openingstijden: woensdag tot en met zaterdag van 10:00-17:30 uur. Op maandag en dinsdag is de winkel alleen open op afspraak.