WIN: groene styling bij jou thuis!

Altijd passend groen met de groene helden

Een jungle als woonkamer, een badkamer vol tropische schoonheden, een bureau met de meest verkwikkende planten of een statement solist naast de televisie. Wat jouw idee voor een groene lifestyle ook is, er is altijd passend groen. 

Een magazine vol bloeiend & groen

De groene lifestyle gids vind je in het septembernummer van AH magazine Allerhande. In dit bloeiende & groene tijdschrift lees je alles over planten en wat ze voor ons doen. En, geloof ons maar, dat staat garant voor een flinke dosis geluk en gezondheid! 

Maak kans op een dag groene styling

Heb jij de woordzoeker van de groene lifestyle gids opgelost? Vul het winactieformulier snel in en maak kans op een dag vol groene styling bij jou thuis door Britt Moria - styliste, blogger en fotografe voor plantengroothandel Waterdrinker Aalsmeer. 

De groene helden 

In de groene lifestyle gids lees je alles over de groene helden: maak kennis met de stoere yucca, de zen ficus ginseng en de flirterige calathea. Planten die niet alleen heel leuk, maar dus ook héél gezond zijn. En dat is nog niet alles. In het magazine vind je voordeelcoupons waarmee je deze groene rakkers extra voordelig mee naar huis neemt. 

Goed om te weten

- Deze winactie is afgelopen -

Deze actie begint op zondag 3 september en eindigt op zondag 1 oktober 2017 om 23:59. Er wordt één dag vol groene styling door Britt Moria weggegeven. De winnaar krijgt via een e-mail persoonlijk bericht op 3 oktober 2017 en moet binnen 24 uur de prijs claimen. Over de uitslag van deze wedstrijd kan niet worden gecorrespondeerd.