Een bloeiende zomer met de kleurrijke tuin Kalanchoë

De perfecte plant voor warme dagen

Kalanchoë is de perfecte plant voor warme dagen: vrijwel onderhoudsvrij, enthousiaste bloeier én een tropische uitstraling. Precies wat je nodig hebt om jouw tuin én je humeur een flinke boost te geven. Meer groen om ons heen heeft namelijk een positief effect op onszelf en onze omgeving! 

Kalanchoe Groenrijk Mooiwatplantendoen.nl

Kalanchoës zijn perfecte planten om snel een swingende, zomerse sfeer mee neer te zetten. Weelderige geschulpte groene blaadjes. Héél veel bloemetjes, enkel of dubbel. Verkrijgbaar van sereen wit tot kakelbont. Goed om te weten: een uitgebloeide Kalanchoë gaat buiten vaak voor een tweede ronde, niet weggooien, dus!

JE KUNT GERUST OP VAKANTIE 

Door Kalanchoës te combineren creëer je het puur natuur high-energy gevoel van de zomer, met supermakkelijke mooimakers. Kalanchoë is een tropische vetplant, die vocht in zijn dikke blaadjes opslaat. Zo trotseert hij hogedrukgebieden en hittegolven en staat hij er ook na je vakantie nog even stralend bij. Die 'hakuna matata' houding geldt voor alle soorten, van de Kalanchoës met mooi blad tot en met de bloeiende beauty's. 

KALANCHOË IN DE SPOTLIGHT BIJ GROENRIJK  

In de maand juni is de Kalanchoë de Plant van de maand. En dat is niet voor niets want in de zomer is de Kalanchoe dé ideale plant om buiten te zetten, want:

•   Heeft weinig verzorging nodig tijdens warme periodes in de zomer

  • De bloem van de Kalanchoe komt altijd open

•   Hij bloeit minimaal 10 weken

•   Maakt met z'n vrolijke kleuren van je grauwe omgeving een groene & kleurrijke omgeving

Deze maand hebben de tuincentra van GroenRijk een mooi assortiment Kalanchoe garden staan en voorzien je van advies. Dus nu is het moment om te gaan shoppen bij GroenRijk.

Het wordt een mooie zomer!