Bezoek Costa Rica's unieke flora (gewoon bij jou thuis)

Maak kans op kaarten voor de Vakantiebeurs
Geschatte leestijd: 3 minuten

Ben je wel eens in Costa Rica geweest? Lucky you! Costa Rica is namelijk gezegend met een ongekende, unieke natuur. Wist je dat er 12.000 verschillende plantsoorten zijn te vinden? Dat komt mede door de opbouw van het land, je kunt er namelijk genieten van verschillende landschappen als moeras, bos, savanne, stranden en vulkanisch gebied. 

Win, win, win!

Ik hoor je denken, doe mij zo'n onvergetelijk avontuur! Snappen we. Natuurlijk maken we je niet lekker zonder je een handje op weg te helpen. Lees je namelijk verder, dan vind je onderaan dit artikel een heuse winactie. Beantwoord voor 7 januari de prijsvraag en maak kans op 2 kaarten voor de Vakantiebeurs in Utrecht van 9 - 13 januari. Heb je gewonnen? Yay! Loop - met je bestie of lief - snel langs de stand van Edventure. Daar tref je Ed aan die, naast kweker te zijn, een tof bedrijf heeft dat reizen verzorgd naar Costa Rica. En het allerleukste? Op de beurs maak je niet alleen kans op een duurzame plantenreis naar Costa Rica, maar ook een tropisch verrassingspakkert met GroenRijk Tuinbonnen ter waarde van € 250,-  en decoratie van allerlei aard waarmee je huis of tuin kunt omtoveren in een tropisch / Costaricaans paradijs. Dreams really do come true! 

NIET GEWONNEN? NIET GETREURD!

Weet je wat nou zo leuk is? Met een tripje naar één van de GroenRijk tuincentra kun je dat Costa Rica-gevoel gewoon nabootsen. Loop even naar het tropische gedeelte, daar waar het warm en vochtig is, en kies een paar knapperds uit. Zo heb je het hele jaar dat fijne vakantiegevoel in huis. 

Een Monstera en bananenboom had je wellicht al, dus houd je ogen open voor de volgende groene en bloeiende planten: 


Groen haal je niet zomaar in huis

Het vakantiegevoel in huis halen is één reden, maar nog belangrijker is de positieve invloed die planten in huis op jou hebben. Wow, bedankt plant! Planten kunnen zorgen voor een verlaging van de bloeddruk, wat ons immuunsysteem sterker maakt, ze kunnen stress tegen gaan, zorgen voor meer ontspanning & meer energie en planten zijn in staat de lucht te zuiveren. Kortom, planten zijn gezond voor jou, maar de planten worden ook duurzaam gekweekt. De planten op de vakantiebeurs zijn afkomstig van een Nederlandse kwekerij die in plaats van aardgas alléén aardwarmte gebruikt en daarmee is de teelt CO2 neutraal. Door de warmtelevering aan derden wordt de CO2 uitstoot in de hele keten van de vermeerdering van de planten in het buitenland, het transport naar Nederland en het transport naar de consument ook volledig gecompenseerd. Daarmee is de CO2 footprint van deze planten nul.


Kaarten winnen?

Vul hieronder het formulier in en laat ons voor zondag 6 januari 23:59 uur weten welke tropische plant(en) jouw absolute favoriet is en waarom. We mogen tien keer 2 kaarten weggeven voor de vakantiebeurs in Utrecht die plaatsvindt van 9 tot en met 13 januari in de Jaarbeurs in Utrecht. Winnaars krijgen op maandag 7 januari persoonlijk bericht van ons via e-mail en moeten binnen 24 uur de prijs claimen. Over de uitslag van deze wedstrijd kan niet worden gecorrespondeerd.

DEZE WINACTIE IS AFGELOPEN, DE WINNAARS HEBBEN REEDS BERICHT GEHAD VIA E-MAIL. 

Veel succes!