Stijltrend: Crazy illusions

Waar illusie en werkelijkheid samenkomen

De wereldwijde pandemie gaf de digitale transformatie een flinke boost. We zijn steeds meer online en worden als consument steeds veeleisender. Tegelijkertijd moeten we flexibel zijn en leven met een gevoel van ‘go with the flow’. In dit seizoen van ‘Crazy Illusions’ komen illusie en werkelijkheid samen. Deze Trend Collectie is het gevolg van de gedwongen veranderingen die we als samenleving doormaakten en de behoefte die we voel(d)en aan plezier, vrijheid en creatieve ruimte. Je zou het kunnen vergelijken met de sombere jaren tijdens en vlak na de Eerste Wereldoorlog, die gevolgd werden door de 'roaring twenties'. 

Stijltrend Crazy Illusions zorgt voor een nieuwe, frisse blik en legt de focus op levendige kleuren, eyecatchers en metallics. Ook objecten met een twist, ronde vormen en cirkels zien we veel terug dit seizoen. 

trendcollectie crazy illusions mooiwatplantendoen.nl

TRENDINGREDIËNTEN CRAZY ILLUSIONS
Alles wat hoort bij deze stijltrend lijkt onderhevig aan levendige kleuren, speelse vormen en verrassende objecten. We gebruiken dit seizoen veel ronde vormen, verschillende texturen en kleuren om een extravagante, haast sprookjesachtige sfeer te creëren. Dat betekent uiteraard een grote diversiteit aan planten. Mix & match bijvoorbeeld kleurrijke met groene planten en kies voor planten die je inspireren en je fantasie stimuleren. 

CRAZY ILLUSIONS IN HET INTERIEUR 
In het interieur leidt deze trend tot inspiratie, vernieuwing en het gevoel van vrijheid. Een nieuwe, frisse kijk op de werkelijkheid wordt gestimuleerd. De focus ligt op planten met kleurrijke bloemen, opvallende texturen en vormen. Alles met elkaar combineren is geoorloofd en planten worden een waar kunstobject! Ruimtes spreken tot onze verbeelding en dragen uit dat we het leven niet te serieus moeten nemen. 

CRAZY ILLUSIONS BUITENSHUIS
In de tuin vertaalt deze trend zich naar een fantasierijke omgeving. De vormgeving is opvallend. Iedere plant staat op zichzelf en hoeft niet te matchen met de plant ernaast. Je wordt hierdoor gestimuleerd om opnieuw, zonder verwachtingen, naar buitenplanten te kijken. Het speelse, vrolijke gevoel wordt extra benadrukt door een grote diversiteit aan kleur en tropische vormen. Ook (gekleurd) pampasgras mag niet ontbreken voor de ultieme Crazy Illusions sfeer! De combinatie van planten met bloemen mag opvallend zijn en er zelfs onlogisch uitzien. 

CRAZY ILLUSIONS TOEPASSEN MET PLANTEN
Je hoeft echt niet je hele woonkamer, tuin of terras te veranderen om deze stijltrend toe te passen. Met een paar simpele toevoegingen en aanpassingen, ben je weer helemaal up-to-date! Een kleurrijke hangpot met daarin een Medinilla geeft direct het Crazy Illusions gevoel. Of creëer een weelderige roze border voor jouw favoriete grote kamerplant! 

We zijn benieuwd hoe jij deze stijltrend gaat vormgeven! Deel het met ons via Facebook of Instagram met de hashtag #mooiwatplantendoen.