Botanisch en bont boeket

Go crazy met gekleurd pampagras en delphinium
Geschatte leestijd: 2 minuten

Saaie boeketten zijn verleden tijd! Deze opvallende combinatie van planten en bloemen zorgt voor een speels gevoel en spreekt tot je verbeelding. Heb je pampasgras in je tuin? Dan kun je dit zelfs verven! 

Botanisches Arrangement: Bunte Farbexplosion | Pflanzenfreude.de

Stijltrend Crazy Illusions

Onze huidige Trend Collectie is geïnspireerd op Crazy Illusions. Alles draait om kleurrijke en speelse combinaties die de realiteit en je fantasie laten samensmelten. Het gevolg? Je ervaart direct een vrolijke, uitbundige stemming - perfect om je even van je omgeving te vervreemden, zeker in deze uitdagende tijd! 

Het gekleurd pampagras zorgt direct voor een kleurenexplosie en inspireert je om 'outsite the box' te denken. Pampagras is een prachtige, winterharde buitenplant die steeds populairder wordt. Heb je het Crazy Illusions gevoel te pakken? Dan kun je zelf aan de slag om pampasgras te verven (met behulp van deze instructies). Delphinium staat symbool voor verlichting, plezier en geluk. Een positieve bloem die het leven viert en vooral de focus legt op de mooie kant van het leven. Iets waar we soms allemaal wel even behoefte aan hebben!

DIT HEB JE NODIG

AAN DE SLAG
Maak het jezelf gemakkelijk en vraag je lokale bloemist om een boeket te schikken. Uiteraard kun je ook zelf aan de slag voor een extra persoonlijke touch. Dankzij het stevige pampasgras is het niet moeilijk om dit boeket zelf te schikken. Het boeket staat het mooist in een smalle, hoge en kleurrijke vaas. 

MEER OVER CRAZY ILLUSIONS
We zijn benieuwd hoe jij deze stijltrend gaat toepassen! Laat ons jouw kleurrijke Crazy Illusions boeket zien op Instagram en Facebook met de hashtag #mooiwatplantendoen.