Leuk! De Orchideeën Hoeve

De grootste tropische tuinen van Europa

De Orchideeën Hoeve heeft de grootste tropische tuinen van Europa. Je wordt hier omringd door flora en fauna. Een geweldig uitje voor het weekend of in de vakantie.

Orchideeën HoeveCopyright: Orchideeën Hoeve

Grootste tuinen van Europa

De Orchideeën Hoeve is door de ANWB uitgeroepen tot het ‘Leukste uitje van Flevoland’. En of dit een leuk uitje is! Je vindt hier de grootste tropische tuinen van Europa, waar je omringd wordt door flora en fauna. 

Middenin de natuur

In de Tropische Tuin kun je meer dan duizenden natuursoorten orchideeën ontdekken, de Maleisische Tuin is gevuld met bijzondere planten; van de vanille orchidee tot bananenbomen. In de vlindertuin word je verwelkomd door duizenden vlinders en de Lorituin huisvest meer dan 80 nieuwsgierige papegaaien die je graag imponeren. Je begeeft je hier middenin de natuur.

Kwekerij en winkel

Bij de Orchideeën Hoeve kun je ook een bezoekje brengen aan de orchideeënkwekerij. Je ziet hier hoe de orchideeën verzorgd worden en klaar gemaakt worden voor de export. Een kijkje achter de schermen. Heb je een vraag over jouw orchidee? Stel ‘m dan gerust. Ze geven je graag meer informatie en tips over planten. 

Meer info 

Meer informatie over de Orchideeën Hoeve vind je op de website van de Orchideeën Hoeve.