WIN: de Monstera kan de boom in

Win een plant en stijlvolle hanger
Geschatte leestijd: 2 minuten

De Monstera staat bekend om zijn kleine, gouden, stijlvolle uitlopers. Om zijn fragiele weggelaten rondjes in de subtiele blinkende blaadjes, waar kaarslicht liefdevol in reflecteert. En de romantische inkepingen zorgen dat het overgebleven loof klaarstaat om het kerstfeest te omarmen. De botanische hoogstandjes bungelen vrolijk en sluiten deze maand een verbond met de kietelende naalden. 

Monstera kerstmisitos

Maar hé, de Monstera is toch die overdadig grote plant die met gemak je halve woonkamer overneemt? Klopt, maar we hebben het hier over de Monstera kerstmisitos. Een variant die rechtstreeks van een fantasie-klingklokjesklingelingeling-plek komt en je kerstfeest in hogere sferen brengt.

Dit jaar kan de Monstera de boom in. En het allergrootste voordeel: hij hoeft geen water te hebben, alleen een overdaad aan vrede op aarde. 


Win een Monstera en stijlvolle Monstera-hanger

Dit prachtige kerststukje is van John Lewis en het is geïnspireerd op de weelderige tropen met al zijn uitbundige kleuren en patronen. Speciaal voor in de boom, maar je kunt natuurlijk ook jezelf optuigen en je feestoutfit er helemaal mee finishing touchen.

De tropen en kerst smelten dit jaar dus net zo makkelijk samen. Wil je een Monstera-plant en de Monstera-hanger winnen voor de perfecte botanische kerstsfeer? Vertel ons waarom jij de tropen bij kerst vindt passen! Deze winactie eindigt op dinsdag 20 december 2016.