De Kalanchoë kan iedere woonstijl aan

Deze diverse vetplant vol bloemetjes past in elk interieur!

De Kalanchoë, wie kent hem niet? Deze makkelijke plant met zijn karakteristieke bloemetjes laat je met de koudere dagen niet buiten staan, maar geef je binnen in huis een mooie plek. Doordat ‘ie er in verschillende soorten en maten is, past er altijd wel een plant uit de grote Kalanchoë-familie bij jouw interieur.

In de keuken van Desiree van de blog Vosgesparis staan de Kalanchoë Calandiva en Bells in stoere potten mooiwatplantendoen.nl
In de keuken van blogger Desiree staan de Kalanchoë Calandiva en Bells in stoere potten.

Vrolijk én stoer

Je herkent de Kalanchoë als een kleurrijke vrolijkerd, maar deze bijzondere bloeiende plant past ook perfect in een stoere woonstijl! Een mooi voorbeeld vind je op de blog Vosgesparis waar blogger Desiree altijd op zoek is naar inspiratie en ideeën om haar huis te decoreren. In haar eigen interieur, wat vooral een Scandinavische look heeft, gebruikte ze twee verschillende Kalanchoes die een stoere touch kregen door de pot waar ze in geplaatst zijn.

Met de juiste pot past deze plant in elk interieur

Omdat ze niet zo’n fan is van enkele planten in potten koos Desiree voor een grote, zwarte afwasteil waarin een aantal Kalanchoë Calandiva’s gezet werden. Leuk idee, toch? Door juist geen doorsnee plantenbakken te gebruiken, creëer je een verrassend effect! De Kalanchoë 'Magic Bells' is zelf al een designstuk met zijn lichtgroene, lampionachtige luchtkussentjes aan het eind van de bloemstelen. In een simpele, zwarte pot komt hij helemaal tot zijn recht.

De Kalanchoë Bells is niet alleen een plaatje om te zien, maar ook nog eens ontzettend makkelijk mooiwatplantendoen.nl

Win een Kalanchoë in pot!

Houd je van meer kleur in je huis? Ook dan is de Kalanchoë wat voor jou, want deze veelzijdige plant is er met bloemetjes in verschillende kleuren. Laat hieronder weten in welke stijl de Kalanchoë bij jou thuis zou passen en wie weet win jij één van de drie Kalanchoes in pot die we mogen weggeven in samenwerking met Kalanchoë.nl.

De winactie is afgelopen en de winnaars van deze actie zijn bekend.
We bedanken alle deelnemers voor hun inzending. De drie winnaars zijn middels een persoonlijke e-mail op de hoogte gesteld.