Binnentuingevoel met bloeiende kamerbrem

En ook nog eens kleur in huis!
Geschatte leestijd: 2 minuten

We worden allemaal blij van groen. Of geel in dit geval! Misschien wel omdat de kleur geel een van de eerste tekenen van lente is. De bloeiende kamerbrem is een echte sfeerverhoger. Deze sierheester is ook enorm leuk te combineren met andere bloeiende planten voor een binnentuin-gevoel. Voor wie geen tuin heeft óf niet genoeg tuin kan hebben!

Binnentuingevoel met bloeiende kamerbrem Mooiwatplantendoen.nl
Schrijf je in en ontvang iedere maand de leukste plant inspiratie

Binnentuinplekjes

Maar waar in huis maak je een binnentuin? Je denkt vast dat je er geen plek voor hebt. Maar jawel, de laatste treden van de trap bijvoorbeeld. Weg met de wasmand en de frutsels die naar boven moeten. Kom maar op met planten die zachtjes meedeinen als jij voorbij loopt. Planten met bijzonder blad zoals olifantsoor. Of juist een gele metgezel zoals een citroenboompje.

Helemaal on trend

Het creëren van een binnentuin is helemaal passend bij de stijltrend van dit moment: Bright & Breezy. In deze trend draait het om genieten, verbinding en positiviteit. Combineer de planten met een funky voetstuk en vrolijke vazen of kleed de boel aan met een pastelkleurige gieter voor die knipoog naar buiten.

Binnentuingevoel met bloeiende kamerbrem Mooiwatplantendoen.nl

Meer kleur in huis

Heb je de smaak te pakken en kun je wel wat meer seizoensinspiratie gebruiken? Bekijk de stijltrend Bright & Breezy en ga aan de slag. Laat je inspireren door het seizoen met alle heerlijke en leuke DIY’s. Nog meer inspiratie nodig? Volg ons op Facebook, Pinterest en Instagram en deel jouw plantencreaties met de hashtag #mooiwatplantendoen.