Bezoek Jumbo’s Urban Jungle Plantenmarkt

En tik jouw nieuwe groene liefde op de kop
Geschatte leestijd: 2 minuten

Nu het buiten kouder is ben je waarschijnlijk meer thuis te vinden. En als je dan zo om je heen kijkt en je plantencollectie ziet, kom je misschien wel tot de conclusie dat er plek is voor een extra exemplaar. Of twee… Dan hebben wij goed nieuws: Jumbo tovert de supermarkt een week lang om tot Urban Jungle Plantenmarkt! Verkrijgbaar vanaf donderdag 14 oktober zolang de voorraad strekt. 

Bezoek Jumbo’s Urban Jungle Plantenmarkt | Mooiwatplantendoen.nl

Als tijdelijk extra aanbod geeft Jumbo handige watergeefsystemen kado bij diverse kamerplanten. Zo wordt verzorging van je kamerplant een eitje!

Het keramieken watergeefsysteem is eenvoudig te vullen met water, en zorgt voor een constante toevoer van water voor je kamerplant. Zo kan deze ‘drinken’ naar eigen behoefte. Is het watergeefsysteem leeg? Dan heeft je plant dorst en is het tijd om bij te vullen. Zo kun je wat terug doen voor jou plant, na alles wat hij voor jou doet. Bedankt Plant!

Bij de Urban Jungle Plantenmarkt is voor ieder wat wils te vinden: van Monstera tot Pachira, je vindt ze er allemaal. Heb jij jouw nieuwe aanwinst gevonden, dan heeft Jumbo nog iets leuks voor je. Bij aankoop van een kamerplant krijg je namelijk een watergeefsysteem cadeau.

Alle info op een rijtje

Van 14 tot en met 21 oktober 2021 krijg je bij aankoop van geselecteerde groene kamerplanten bij circa 500 Jumbo winkels een gratis watergeefsysteem. Wees er snel bij, want deze actie geldt zolang de voorraad strekt! Kijk online of jouw Jumbo winkel deelneemt.