Verras je valentijn met pop-up planten

Romantiek uit onverwachte hoek
Geschatte leestijd: 2 minuten

Gooi het eens over een andere boeg deze Valentijnsdag. Stap af van de traditie en zoek een bijzondere manier om je valentijn te verrassen. Overrompel je lief op originele plekken én momenten voor een wow-effect!

Het gaat om het idee

Valentijn draait om de liefde. Alle soorten liefde. Die voor je lief, voor je broers en zussen, maar evengoed dat warme gevoel voor de overblijfmoeders op de school. Je viert misschien al je koperen huwelijk of bent net op een tweede Tinderdate geweest. Liefde mag gevierd worden, hoe lang of kort je historie ook moge zijn. En echt, de intentie weegt zwaarder dan wat je geeft. Dus hou het simpel en maak het fun. 

Surprise op wielen

Warm ingepakt loop je naar de auto, klaar voor een reguliere dinsdag op kantoor. Maar wat is dit nou? Zijn dat planten onder de ruitenwisser? De bijbehorende boodschap op het kaartje laat je de rest van de rit stralen. Wat een opsteker! 

Plants on wheels werken uitstekend: tover de bakfiets-bak om tot een floriade, luchtplantjes door de spaken van zijn fixie en laat een cactus achter in de zijtas van haar snelle motor. Glimlach gegarandeerd!

Alledaagse dingen speciaal maken

Op 14 februari vind je niet de hond in de pot, maar wel een mooie plant in je Creuset pannenset. Aan de douchekop hangen weelderige orchideeën, in je bureaulade vind je mini terracotta potten met je lievelingsplant en aan je kaptafel hangt een botanische krans voor in je haar. 

Met een beetje inspiratie kun je de pop-up planten de gehele dag laten verschijnen. De riem van de hond is omwikkeld met een hangplant, in je portemonnee vind je blaadjes met een bijzondere structuur in plaats van muntjes, je boekenlegger is vervangen door een blaadjeslegger en op je hoofdkussen ligt een bosje lavendel. Valentijn was nog nooit zo romantisch onverwacht.