GA MET VALENTIJN OP PLANT DATE

Met deze tips plan(t) jij een groene Valentijnsdag
Geschatte leestijd: 2 minuten

De kleur van de liefde is… groen! Met deze tips voor Valentijnsdag serveren we de plantaardigste ideeën voor jou, speciaal voor een romantisch samenzijn met jouw lief. Van dineren met planten tot winterpicknicken, we’ve got you covered.

Ga met Valentijn op plant date mooiwatplantendoen.nl

WINTERHUISJE, CHECK!

Blijf een nachtje slapen, midden in de natuur. Kies voor een natuurhuisje! Jullie zijn dan even helemaal weg van huis, maar wel in jullie eigen bubbeltje én voor iedere geboekte nacht plant Natuurhuisje een boom. 

DINER VOOR TWEE

Verzamel alle planten om jullie eetplekje heen, of dit nu de eettafel of een geïmproviseerde plek midden in de woonkamer is, versier de plek mat kaarsjes en maak je klaar... voor een romantisch plant(aardig) diner. Zoek een plantaardig restaurant uit dat aan huis levert of voor take away beschikbaar is. Wat dacht je van:

WINTERPICKNICK

Ook leuk: trek het bos in of ga de hei op, met een tas vol eten, drinken en dekens. Dek de picknicktafel of spreid je kleedje uit. Steek wat kaarsjes aan en voilá: een romantische picknick!

MASTERCLASS MOVIENIGHT

Laat je inspireren door de Plant Design masterclasses en ga daarna samen aan de slag met het Plant Design proof maken van jullie stekkie. 

Veel plezier!