Phalaenopsis to go

Met deze koffiebeker mag je gezien worden

Mooi, handig, origineel en leuk om cadeau te geven: de porseleinen koffie-to-go-beker met Phalaenopsistekening van sewZinski.

Coole Phalaenopsis & hete koffie

Als er een ding is wat een Phalaenopsis en een goede kop koffie gemeen hebben, dan is het dat je van allebei meteen opbloeit. Deze porseleinen, handbeschilderde koffiebeker zorgt dus voor een dubbelop effect. Bovendien blijft je koffie er lekker warm in en verspil je geen papieren bekers meer. Mooi meegenomen! Je bestelt de beker op Etsy.com voor jezelf of als origineel (kerst)cadeautje.

Porseleinen koffiebeker met Phalaenopsistekening van sewZinski via Etsy
Met deze Phalaenopsis to go heb je altijd een coole orchidee en warme koffie bij je

De Phalaenopsis als inspiratiebron

De maakster van de bekers, Sarah van sewZinski, beschildert allerlei soorten keramiek. Bloemen en planten zijn daarbij haar favoriete inspiratiebronnen en dat snappen we helemaal. Kijk maar eens naar de ranke Phalaenopsis, haar bijzondere, vlinderachtige bloemvorm en Zen-uitstraling. En dan hebben we het nog niet over de kleuren van deze orchidee gehad en haar makkelijke karakter. Dat maakt de Phalaenopsis een plant om van te houden.

 

 

Photo credit: sewZinski, Etsy.com

Meer weten over de Phalaenopsis?

Wil je nog meer weten over de Phalaenopsis? Je vindt alles over deze orchidee in de Plantenwijzer. Op onze zustersite Mooiwatbloemendoen.nl vertellen we je bovendien graag hoe je een boeket maakt met de orchidee.