DIY: zwier door je glas met de zwierige begonia

Geef reuring aan roeren!

De James Bond uitspraak “Shaken, not stirred” is aan ons niet besteed. Wij willen drankjes waar we in kunnen roeren. Net zo lang tot de laatste druppel op is en het ijs is gesmolten. En dat heeft natuurlijk alles te maken met dit simpele, maar o zo mooie roerstaafje met begoniabloemen. 

DIY: zwier door je glas met de zwierige begonia Mooiwatplantendoen & delicious.Copyright: Mooiwatplantendoen.nl & delicious.

Dit heb je nodig

  • Roerstaafjes van hout of glas (of je kiest simpelweg voor een satéprikkertje)

  • Stelen met begoniabloemen*

  • Visdraad of bloemistentape

Zo maak je het

Kies de mooiste stelen met begoniabloemen uit en bindt ze met de hulp van visdraad of bloemistentape vast aan het roerstaafje. Je kunt kiezen voor een enkele bloem of een bonte verzameling in alle beschikbare kleuren. 

Bloemen roeren met bloemen

Heb je toevallig een begoniacocktail of –limonade in je glas? Maak de lekkernij dan af door een paar begoniablaadjes te laten ronddrijven.

*Let er in dat geval wel op dat je eetbare begoniabloemblaadjes hebt. Weet je dat niet zeker? Overleg met de bloemist of bestel eetbare bloemen op bloombites.nl