Dag Mistletoe, hallo vetplant

Hoe vaak sta jij deze Kerst onder de Succulent?
Geschatte leestijd: 2 minuten

Als je kerstkaarten verstuurt dan heb je keuze zat: kaarten met besneeuwde landschappen, mooi opgetuigde kerstbomen of engeltjes in zacht kaarslicht. Zin om het deze Kerst eens over een andere boeg te gooien? Dan is de kerstkaart van Nightly Doodles echt wat voor jou.

Kiss me under the Succulent

Ontwerpster Jenipher Lyn van Nightly Doodles (New York City) heeft een vetplantenobsessie, een flinke dosis humor en een berg grafisch talent. Ze combineerde die eigenschappen bij het ontwerpen van deze kerstkaart. Perfect om jouw vrienden en familie een glimlach en een kus mee te bezorgen.

Kerstkaart van Nightly Doodles

Handgemaakte kerstkaart

Jenipher tekende de kaart met de hand, maakte er prints van op mooi papier en liet de binnenkant leeg, zodat je er een persoonlijke kerstboodschap in kunt schrijven. Wil je het hele jaar genieten van deze illustratie, dan lijst je de kaart in en hang je ‘m op. Wedden dat je veel gekust wordt?

Waar koop je de Nightly Doodles kerstkaart?

Jenipher verkoopt haar kerstkaart via Etsy.com. Daar vind je ook een heleboel andere leuke kaarten van haar hand. Ze verstuurt de bestelde kaarten over de hele wereld, met een witte envelop en in cellofaan zodat de kaart mooi blijft. Hebben? Ga naar Nightly Doodles op Etsy.com.

Photo credit: Nightly Doodles