Bonte, bloemige & botanische kronen

Voor bloemenmeisjes en plantendiva's

De flower crown is al een tijdje razend populair. Hoog tijd voor een update! In 2016 lappen we graag de regels aan onze laars. Binnenplanten zetten we buiten, planten en bloemen verwerken we in dream catchers en van bloemen maken we prachtige tumblers. Het gaat er kortom niet meer om of je een planten- of bloemenliefhebber bent, maar of je wel of niet van de natuur binnen je lifestyle houdt. 

De mogelijkheden zijn eindeloos. Om dit te demonstreren hebben we twee versies gemaakt. Romantisch & fleurig en Stoer & kleurig. Welke stijl past bij jou?

Romantisch & fleurig

Bloemenkroon

Voor deze hoofdtooi hebben we gekozen voor bloemen in felle kleuren en mooi groen blad, samen maakt het een weelderige combinatie. 

We gebruikten bloemen als Allium en Veronica en combineerden dit met bladgroen. 

Stoer & kleurig

Bloemenkroon

Voor deze kroon zijn we uitgegaan van een basis van bijzonder blad met bloemen in één toonsoort, het geeft het accessoire een Romeins tintje.

Voor deze bloemenkroon gebruikten wij Calathea en dille.

DIY botanische kroon

Wil je zelf een botanische kroon maken? Ga uit van ijzerdraad als basis en maak plantbladeren en bloemen hieraan vast met groene tape. Aan het uiteinde kun je touw gebruiken om de kroon vast te zetten op je hoofd. Deel je het resultaat met ons?