Win het boek 'Balkon'

Groen, sfeervol en duurzaam
Geschatte leestijd: 2 minuten

Het boek Balkon: Groen, sfeervol en duurzaam van Lotte Coers is pas net uit en jij maakt hier al een kans om het te winnen. We mogen namelijk vijf exemplaren weggeven van dit aanstekelijke boek vol balkoninspiratie!

Wat kun je verwachten van het Balkonboek?

Het boek brengt je balkon tot leven en past helemaal in de trend van het vergroenen van de stad. Het staat bomvol info over groen op je balkon met biologisch gekweekte buitenplanten, een moestuin en tips voor een bij-vriendelijk balkon. Bovendien laat het balkonboek zien hoe je de stijl van je woonkamer doortrekt naar buiten met kleur- en materiaalgebruik, verlichting, creatieve opbergoplossingen en meubels. 

Met tips van professionals

Er staan in het boek ook interviews met verschillende professionals, zoals een wereldberoemde designer en een stadsimker. Tot slot geeft auteur Lotte Coers een paar handige tips. Heb je een klein balkon? Wees dan creatief en denk verticaal: hangplanten, lampenslingers, et cetera. Ook superhandig is de opbergbank. Je kunt erop zitten, maar je kunt er ook een hoop in kwijt zoals tuingereedschap, buitenkussens en kleden. 

Het idee achter het boek Balkon

Lotte was een tijdje geleden op zoek naar een boek over balkons. Ze vroeg zich onder andere af hoe je je balkon optimaal kunt inrichten, welke planten het beste groeien en bloeien op het noorden en hoe je om gaat met duivenoverlast. Maar ze kon er nergens een boek over vinden. Dus besloot ze samen met uitgever Terra om het zelf te schrijven. Het resultaat is 236 pagina's vol inspiratie in woorden en foto's, waar je handen instant van gaan jeuken. Een feest voor iedereen die in het bezit is van een balkon, maar ook heel handig voor mensen met een dakterras of een tuintje. 

Zo maak je kans op het boek

Laat hieronder uiterlijk 4 juni weten wat jouw belangrijkste balkonvraag is. Onder de origineelste inzendingen verloten wij vijf boeken. Niet gewonnen? Het boek koop je hier! 

--- Deze winactie is gesloten ---