Win: green home office make-over

Van thuiswerkplek naar groene oase

Kan jouw thuiswerkplek wel wat meer gezelligheid en groen gebruiken, maar weet je niet waar te beginnen? Maak het jezelf niet te moeilijk! Met een paar planten creëer je direct een groenere vibe. En om het je nog makkelijker te maken, kun je nu kans maken op een green home office make-over! Meedoen doe je hier.

Win: green home office make-over | mooiwatplantendoen.nl

Productiever en creatiever

We zeggen het wel vaker: planten zijn je beste collega’s. Uit onderzoek blijkt namelijk dat planten op kantoor goed zijn voor je (geestelijke) gezondheid, je creativiteit boosten en voor meer rust zorgen. En dat geldt natuurlijk ook voor je thuiskantoor.

Een green home office maken

De mogelijkheden voor een green home office zijn eindeloos. Is je thuiskantoor te klein voor veel planten? Ga de lucht in! Boven je werkplek is eigenlijk altijd nog wel ruimte, dus het is zonde om daar geen gebruik van te maken.

Een oase van groen in Delft

Eén van de plekken waar je veel inspiratie kunt opdoen voor je green home office is Groene Vingers Delft. Een stadsplanten- én woonwinkel aan de Burgwal 23, in Delft. De winkel staat vol groene en bijzondere planten, gecombineerd met mooie woon & lifestyle accessoires. Kortom: je vindt er alles om je huis en thuiskantoor te stylen.

Green Home Office makeover winnen

Kan jouw thuiswerkplek wel wat meer planten gebruiken, maar weet je niet waar te beginnen? Samen met Groene Vingers Delft hebben we de handen ineen geslagen om een mooie winactie op te zetten. We verloten een green home office styling, inclusief planten met plantenpotten, ter waarde van €500! Het gaat om een persoonlijk online styling advies, dus op basis van een videogesprek of foto’s van jouw thuiswerkplek. Daarbij wordt onder andere bekeken welke planten geschikt zijn voor jouw green home office, wat jouw persoonlijke smaak is en hoe ze het best gestyled kunnen worden.

Winnen? Zo maak je kans: laat tussen 20 september 2021 en 1 oktober 2021 hieronder weten waarom jij een thuiskantoor makeover wilt winnen. Onder de inzendingen verloten wij één winnaar van green home office make-over.

Green office inspiratie

Heb jij al een green home office? We zijn heel benieuwd hoe die eruit ziet. Deel het met ons via Instagram of Facebook met de hashtags #mooiwatplantendoen en #bedanktplant. Meer inspiratie voor in huis of je werkplek? Bekijk dan hoe je jouw thuiswerkplek tot een green home office omtovert, hoe je een plantenmuur voor video calls maakt, of lees de voordelen van planten op de werkvloer.

NL Green Home Office