Moederdag: originele en groene cadeau ideeën

Ontdek de mooiste planten, tips en DIY's

Ze is speciaal. De liefde is onvoorwaardelijk, ze staat altijd voor je klaar en ze steunt je door dik en dun. Dus eigenlijk is het heel simpel: je moeder verdient een mooi cadeau op zondag 12 mei. We inspireren je graag met prachtige, originele en groene cadeau ideeën voor Moederdag! Van plant met rijke symboliek tot planten-retreat: lees verder en ontdek jouw favoriete moederdagcadeau.

moederdag planten
Schrijf je in en ontvang iedere maand de leukste plant inspiratie

cadeau voor moederdag met symbolische betekenis

Op zoek naar een cadeau voor Moederdag met symbolische betekenis? En wil je jouw moeder(figuur) op 12 mei een prachtig cadeau geven dat jouw warme gevoel voor haar versterkt? Geef haar een plant! Doordat planten vele jaren groeien en bloeien staan ze symbool voor onvoorwaardelijke liefde. Van traditionele rozen tot hartvormige Anthurium en opvallende Cyclamen: ontdek hier de 6 mooiste planten voor Moederdag, bomvol symboliek, en kies jouw favoriet! 

origineel cadeau voor moederdag

Moeders zijn vaak druk met van alles en nog wat. Ze kunnen zichzelf daardoor nog weleens wegcijferen. Daarom is het hoog tijd om je moeder(figuur) te verrassen met een origineel moederdagcadeau dat zorgt voor de nodige ontspanning: een planten-retreat in haar eigen huis! Zo'n groene oase van rust kun je overal creëren: in de woonkamer, badkamer, slaapkamer, of op het balkon. En wist je dat een groene omgeving ook nog eens goed is voor haar mentale en fysieke gezondheid? Kortom: dit groene cadeau zorgt gegarandeerd voor een mood-boost! Wij vertellen je natuurlijk hoe je zo'n planten-retreat maakt en geven je (planten)tips en tricks. 

wat is jouw moederdagcadeau?

Verras jij jouw moeder op Moederdag ook met planten? En heb je je laten inspireren door onze bovenstaande cadeau ideeën of wil je een leuke cadeautip met ons delen? We zijn benieuwd! Deel jouw moederdagcadeau via onze socials met de hashtag #mooiwatplantendoen. Je volgt ons op Instagram, Facebook en Pinterest

anthurium | plant moederdag | hartvormige plant