Twee hap-slik-weg recepten voor Moederdag

Vóór de liefste zoetekauw van de zoetste (klein)kinderen
Geschatte leestijd: 2 minuten

Natuurlijk is jouw moeder de aller- aller- allerliefste van de wereld. En hoewel een knuffel geven er nu niet in zit, kan je haar toch iets geven. Deze met liefde gemaakte citroentaart of cheesecake, bijvoorbeeld!

Vetplant cheesecakejes

Ze zijn bijna te leuk om op te eten. Bijna.. want voor cheesecake maken we graag een smullende uitzondering. Met een koekbodem van rozemarijn, lemoncurd en citroen cheesecake is de basis al snel gelegd. De topping van meringue en fondant vetplantjes maken het geheel af. Hap, slik. Oeps, daar ging er weer eentje!

Download het recept hier: cheesecakejes.

In de wolken citroencake

Heb je een droom van een moeder of was je een wolk van een baby? Laat het als inspiratie dienen! Deze citroencake met rozemarijn wordt vergezeld door de heerlijkste topping: witte suikerspin, een takje rozemarijn en een baby vijgje. Is dat niet zoet?

Download het recept hier: citroencake.

Pixels & Kruimels

Stel, je bent in twee dingen heel goed én je vindt ze allebei even leuk. Dan moet je kiezen, óf, dacht Joyce: mag je combineren. Pixels & Kruimels bestaat dan ook uit de twee ingrediënten: ontwerpen en bakken. Twee totaal verschillende vakgebieden gevangen in een erg leuke naam. Joyce van Pixels & Kruimels is een held voor de echte snoeperd. In een handomdraai tovert ze een extravagante vierlagentaart, iets fruitigs of maakt ze de wereld mooier met een verrassend smeuïge worteltjestaart. Met Pixels & Kruimels wil ze zoveel mogelijk mensen blij maken. En dat doet ze goed!