Moederdag

Vier 8 mei groen!

Ze is speciaal. De liefde is onvoorwaardelijk én door dik en dun. En ze stond meteen voor je klaar toen het echtechtecht nodig was. Dus eigenlijk is het heel simpel: je moeder verdient gewoon een flinke verrassing op 8 mei. Laat Moederdag haar naam eer aandoen!

Het juiste cadeau

Moederdag staat voor de deur, dus jij dan ook. Bij haar natuurlijk. Maar waar ga je haar mee verrassen? Steek er even wat tijd in en pas en meet een mooi cadeau bij haar persoonlijkheid. Wij hebben al een paar bijzondere botanische cadeau opties voor je op een rij gezet. Wil je zelf iets maken? Wellicht is dan de DIY voor heerlijk ruikende geurzakjes wat voor je. 

Moederdag, vier 10 mei met een plant! Mooiwatplantendoen.nl

De favoriete Moederdag-moederplant 

Bij een echt familiemoedermens hoort natuurlijk een familieplant. Ja, ook bij planten kennen we families! Zo is er de familie Araceae, met allemaal krachtige aronskelkachtige planten. Lees snel over de verrassende plantennichten en -neven!

Meer weten?

Mooiwatplantendoen.nl geeft je in de artikelen hieronder graag wat inspiratie voor onvergetelijke cadeaus en de beste Moederdag ooit. Heb je zelf nog een tip, laat je het ons dan weten via FacebookInstagram of Twitter?