Moederdag

Moederdag wordt Groenerdag dit jaar

Ze is speciaal. De liefde is onvoorwaardelijk én door dik en dun. En ze stond meteen voor je klaar toen het echtechtecht nodig was. Dus eigenlijk is het heel simpel: je moeder verdient gewoon een flinke verrassing op 13 mei. We helpen je graag op weg.

Garden one line a day Mooiwatplantendoen.nl

Het juiste cadeau

Maak je jouw moeder, of de moederfiguur in jouw leven, blij met een cadeau of een uitje? We geven je een paar tips waarmee jij je moeder in de wolken brengt.

De We-vieren-samen-de hele-dag-Moederdag-tip

Omdat zij er altijd voor jou is, maak jij deze zondag tijd voor haar. En dan bedoelen we niet een huphuphup last-minute kopje thee: je pakt echt uit. Dus veeg de agenda leeg op zondag 13 mei en ga met elkaar genieten. De invulling? Laat die maar aan ons over.

Citroencake Moederdag mooiwatplantendoen.nl


De DIY's voor Moederdag

Maak je graag een persoonlijk cadeautje, verras mama dan met overheerlijke hap-slik-weg petit fours met een botanische twist. Zijn ze niet zoet? Ook fijn en zelf te maken: heerlijk ruikende geurzakjes. Zo ruikt haar kledingkast eindeloos naar roos (ons advies: houd er ook minstens een voor jezelf).

En is je moeder graag in de tuin, druk in de weer met onkruid en snoeischaar? Voor zulke moeders hebben we een paar bijzondere botanische cadeau-opties op een rij gezet. Over buitenplanten gesproken: je maakt ook nog kans om een rustgevende Zenplant te winnen voor je moeder. Doe je mee?

Meer inspiratie voor Moederdag

Mooiwatplantendoen.nl geeft je in de artikelen hieronder graag wat inspiratie voor onvergetelijke cadeaus en de beste Moederdag ooit. Heb je zelf nog een tip, laat je het ons dan weten via FacebookInstagram of Twitter?