Mannenplanten: wordt het sportief of chic?

De energie spat er vanaf met rood en groen!

De nationale kleuren van het Portugese voetbalteam. De Red Vs Green Hulk game. De ruit van de Schotse Buchanan clan. Echt, rood en groen is niet alleen voor kerst. En héél geschikt voor stoere types. 

De combinatie rood-groen is er een voor echte durfals en fashion forward denkende mannen. En mannenplanten als een Scindapsus staat het prachtig. Rood haalt het groen van de mooie bladeren op. En de planten zijn mooie, natuurlijke elementen die als zuurstoffabrieken extra energie aan je huis geven.

Mannenplanten Fashion Mooiwatplantendoen.nl

 

De energie spat eraf!

Rood en groen zijn kleuren die ook op de catwalk steeds vaker samenkomen. Ben je eerder avontuurlijk en creatief dan sportief, dan is dit je fashionmatch: sportieve strepen, rood-groen én plantenmotieven van Walter van Beirendonck. Vind je dit leuk, dan is Codiaeum helemaal jouw plant! 

Chic & fashionable

Vind je sport vooral iets wat op de sportschool hoort, maar wil je er wel up to date bijlopen, dan kan dat ook in stemming mosgroen met gedempt rood, zoals hier bij Oliver Spencer. In dit geval is een eigentijdse, zelfbewuste Philodendron je beste match.