EEN MILLENIAL PINK TUINFEESTJE

Creëer een sprookjesachtige sfeer met roze planten, gerechten en drankjes

Een zomers gedecoreerde buitenplek is dé perfecte locatie voor een ongedwongen get-together met vrienden en familie. Of je er nu een groot tuinfeest van maakt of een feestje viert op een klein balkon: met deze pastelroze planten en heerlijke roze recepten creëer je een vrolijk, romantisch en zomers tafereel.

Een pastelroze tuinfeestje | Mooiwatplantendoen
Schrijf je in en ontvang iedere maand de leukste plant inspiratie

roze planten 

Voor een roze (tuin)feest heb je natuurlijk millenial pink planten nodig, zoals Mandevilla, Campanula, Gerbera, FuchsiaPotroos of de roze planten in onze plantengids voor een romantische zomertuin. Past er geen tuintafel in jouw tuin of op je balkon, steek je feest dan in als een picknick, of zet wat stoelen en bijzettafeltjes neer.
 

roze hapjes 

Roze hapjes mogen natuurlijk niet ontbreken! Vraag je gasten om zomerse, roze gerechten (en drankjes) mee te nemen en zorg zelf zorg voor begoniafritters met citroen, dille en begoniazout. De ster van het feest? Dat is deze pistache-citroencrèmetaart met gesuikerde bloemen.

meer zomerse inspiratie

Organiseer jij deze zomer een millenial pink feestje? We zijn benieuwd! Deel je foto's op Instagram met de hashtag #mooiwatplantendoen. Kun je wel wat meer zomerse inspiratie gebruiken, ontdek dan eens deze 5 heerlijk geurende planten, of laat je inspireren door deze zomertafel vol bloemen en planten. En wat dacht je ervan om deze zomer te baden in het groen