EEN MILLENIAL PINK TUINFEESTJE

Creëer een sprookjesachtige sfeer met roze planten, gerechten en drankjes
Geschatte leestijd: 2 minuten

Een zomertuin is dé perfecte plek voor een ongedwongen get-together met vrienden en familie. En hoewel tuinfeestjes nu een andere invulling krijgen dan normaal, valt er ook dit jaar nog genoeg te vieren. Met deze pastelroze planten en heerlijke roze recepten creëer je een romantisch zomers tafereel.

Een pastelroze tuinfeestje | Mooiwatplantendoen
Begin door je tuintafel te omringen met millenial pink planten, zoals Mandevilla, Campanula, Gerbera, Fuchsia en Potroos. Samen vormen ze een perfecte aanvulling op het zachtroze tafellinnen en de witte porseleinen borden. Pssst: in onze plantengids voor een romantische zomertuin vind je nog veel meer prachtige roze tuinplanten. Past er geen tuintafel in jouw tuin, steek je tuinfeest dan in als een soort picknick. Zet wat stoelen en bijzettafeltjes neer en laat je gasten verspreid over de tuin plaatsnemen. 

Roze gekleurd eten en drinken kan natuurlijk niet ontbreken! Vraag je gasten om gerechten en drankjes met een zomerroze thema mee te nemen. Zelf zorg je voor verschillende ijskoude drankjes met zomerfruit (heerlijk met of zonder alcohol) en begoniafritters met citroen, dille en begoniazout. De ster van het feest? Dat is deze pistache-citroencrèmetaart met gesuikerde bloemen.

Organiseer je dit jaar een millenial pink tuinfeestje? Deel je foto's op Instagram met de hashtag #mooiwatplantendoen - we zijn benieuwd!