Doorlopend plantpatroon

Van het kastje naar de muur

De perfecte plant verdient wel wat meer dan een mooi plekje op het dressoir. Zelfs een flinke schijnwerper erop richten is niet genoeg. We pakken het daarom dit seizoen, waarin de emancipatie van groen centraal staat, wat groter aan. Voor deze aanpak heb je weinig materiaal en vooral veel creativiteit nodig! Dip dye, vlek, spat of plak de plant door op je muur, en je voelt direct de groene energie door de kamer stromen...

Doorlopend plantpatroon Mooiwatplantendoen.nl

Groen op je muur

Zet je plant in het midden van de muur of midden op het dressoir en trek het patroon van de plant door. Ontspan, heb lef en laat die groene, creatieve energie maar stromen! Ontdek hoe de plant langzaam de ruimte overneemt en laat het patroon steeds verder kruipen. Je omringen met de natuur is ook nog eens super goed voor je. 

Wees geen muurbloempje

Wil je er echt voor gaan? Kies dan rigoureus voor verf en geef de bladeren extra kleur. Dat zorgt gegarandeerd voor een hoop oh’s en ah’s! Ben je meer van het tijdelijke? Kies dan voor een verlengend kunstwerk en plak van alles op je muur. Van stukjes tape tot blaadjes van andere planten: laat ze langzaam uitwaaieren naar alle kanten van de muur, alsof prachtig vuurwerk uit de plant spat en een spectaculaire versnippering op de muur geeft. Muurwerk!

Meer inspiratie

We zijn benieuwd naar jouw muurwerk! Deel je een foto met ons via Instagram of Facebook met de hashtag #mooiwatplantendoen? En als je de groene smaak te pakken hebt, bekijk dan ook eens hoe je een plantengordijn of indoor border maakt. Honger gekregen van je creatieve bui? Duik dan snel de keuken in voor deze heerlijke primula pancakes.