Cake Atelier Amsterdam: graag geziene bruiloftgast

Slagroomdecor voor koningin van de bloemen
Geschatte leestijd: 2 minuten

Eigenaresse van Cake Atelier Amsterdam Natasja Sadi is geen onbekende als het aankomt op de bruiloftsbranche. Jarenlang was ze onder de naam Sadi couturier van eigenzinnige bruidsmode voor een brede doelgroep. Nu kennen we haar als Cake Atelier Amsterdam en bevindt ze zich in een andere glitter & glamourhoek van de trouwindustrie; die van de bruidstaart.

Cake Atelier Exposé Mooiwatplantendoen.nl

Naast de jurk, (en oké vooruit ook het pak van de groom), de locatie, de bloemen en de muziek is er nog een trouwelement waar nog lang over gesproken zal worden. De taart! De smaak is hierin eigenlijk ondergeschikt aan de esthetiek. Wordt het een naked cake, eentje met meerdere lagen of een joekel van een taart? Als het maar een variant is met bloemen! De taarten van Cake Atelier Amsterdam kenmerken zich door hun levensechte suikerbloemen. Bijvoorbeeld zachtroze (pioen)rozen op een witte bodem voor de prachtige taart behorende bij de Royal Wedding shoot van Vogue Nederland voor Mooiwatbloemendoen.nl.

Rozen als stralende middelpunt

Onder het rozenprieeltje gebeurt het. Er wordt gekust, geproost en smakelijk gesmuld van een overheerlijke Cake Atelier Amsterdam-taart, geïnspireerd op dezelfde rozen die je overal om je heen ziet. In zachte tinten roze, net als het fluwelen lint om het taartmes. Er wordt niet zomaar gekozen voor rozen, de koningin van de bloemen is als liefdesbloem een graag geziene naam op de gastenlijst.

Meer zien van deze overheerlijke, florale taarten? Bekijk de nieuwste Exposé #21 video met deze dame in de hoofdrol en lees ook zeker het uitgebreide interview met Cake Atelier Amsterdam.