EXPOSÉ #21: CAKE ATELIER AMSTERDAM

Bloemen die bijna echt zijn

Met trots presenteren we Exposé, een serie portretten waarin we je voorstellen aan bijzondere, toonaangevende mensen die iets met bloemen en/of planten hebben. In editie #21 zetten we Natasja Sadi uit Amsterdam in de schijnwerpers, een dame die zich niet graag in een hokje laat duwen. Voorheen maakte ze op maat gemaakte bruidsjurken, maar nu kennen mensen haar voornamelijk als floraal patissier onder de naam Cake Atelier Amsterdam.   

Cake Atelier Exposé Mooiwatplantendoen.nl

Haar (bruids)taarten zijn te herkennen aan het hoge ‘te mooi om van te snoepen'-gehalte. Ook valt de inspiratie door de werken van Hollandse Meesters direct op aan haar eetbare kunstwerken. De bloemen op haar lekkernijen zijn allemaal gemaakt van suiker. Net als de schilderijen ogen de suikerbloemen levensecht.  

KIJKEN, SNOEPEN, TROUWEN

In ons uitgebreide interview met de creatieve eigenaresse van Cake Atelier Amsterdam krijgen we een inspirerend inkijkje in de wereld van suikerbloemen. We gaan mee naar de markt om bloemen te kopen en creëren een stilleven in een Delfts blauwe vaas. Dit boeket staat model voor de uiteindelijke taart. Ook zien we hoe een taart van Cake Atelier Amsterdam gebruikt werd voor een Vogue Nederland fotoshoot. Stap in de zoete wereld van Natasja Sadi en laat je verleiden.