Ze zien er niet alleen jummie uit, ze maken hun looks ook nog eens waar. En dat was ook wel te verwachten met een korte blik op de ingrediëntenlijst. De klassieke combo van vijgen, yoghurt en honing wordt aangevuld met geurige tijm, kruidnagel en zoete, kruidige nootmuskaat. Begint het water al in je mond te lopen?
Wat je nodig hebt:
- Griekse yoghurt
- Honing
- Vijgen, in dunne plakjes gesneden
- Tijm, fijngehakt
- Snufje nootmuskaat
- Kruidnagel naar smaak
Doe-het-zelf-vijg
Niets smaakt zo goed als pure producten. Het is daarom zeker het overwegen waard om te investeren in je eigen vijgenboom voor in de tuin. Het is niet met zekerheid te zeggen of je de volgende zomer van je eigen vijgen kunt genieten, maar de aanwezigheid van de boom maakt dit helemaal goed. De bijzondere bladeren van de vijg geven je tuin net dat extra beetje cachet.
Voor het volledige recept en nadere instructies verwijzen we je graag naar de originele blogpost van Lady & Like. Eet smakelijk!