Lekker anti-Valentijn met deze ruige solisten

Geen BF/GF? Dan maar een PFF

Al die super verliefde stelletjes, hartjes, rode rozen, flirterige sms'jes en chocolade. Kun jij het ook niet aanzien? Je bent echt niet de enige! In geval van nood (lees: geen BF/GF) helpen deze PFF's (Plant Friend Forever) je uit de brand.

Vleesetende planten

Kun je andermans bloed wel drinken? Zulke kannibalistische trekjes schrikt de vleesetende plant niet af. Sterker nog, hij doet er nog een stapje bovenop door zonder blikken of blozen de bromvliegen in huis om te leggen. Hij eet ze smakelijk op, met huid en haar!

Vleesetende planten Mooiwatplantendoen.nl

Prikkelige cactus

Ben je hardcore anti-Valentijn? Dan is de voor de hand liggende keuze toch echt de cactus. Deze prikkelbare vriendjes worden het liefst met rust gelaten. Net als jij vandaag. 

Cactus Mooiwatplantendoen.nl
 

Knuffelige ficus

Of ben je juist wél toe aan een knuffel? Werp jezelf dan in de bladeren van de Ficus 'Anouk'. Deze groene beauty zorgt ervoor dat de lucht om je heen schoner wordt zodat jij je snel weer goed voelt. 

 

(niet zo) Cheesy vetplantje

Heb je last-minute toch nog iemand gevonden die je wilt verrassen? Verklaar de liefde met de hartvormige succulent. Niet zo cheesy, maar wel héél erg leuk.