Kleur bekennen met Primula

In welke kleur brengt de Primula het voorjaar in jouw huis?

Het is alweer februari. Kijk jij ook zo uit naar de lente? Niet alleen de langer wordende dagen kondigen het voorjaar aan, ook de Primula helpt hier een handje bij.

Voorjaar in huis

De eerste zonnestralen na de winter zorgen ervoor dat de poetsdoeken en emmers sop uit de kast getrokken worden om het huis eens een grote voorjaarsschoonmaak te geven. Een schoon huis geeft nieuwe energie; plaats wat nieuwe planten in huis en je zuivert ook nog eens de lucht. Wist je dat de Primula symbool staat voor een nieuw begin? Een perfecte plant om de lente mee te starten!

Kleur in je interieur

De Primula is er in een rijk kleurenpalet. Haar levendige bloemetjes zijn er in fijne frisse voorjaarskleuren zoals roze, rood, wit, paars, lila, geel of blauw. Volgens verschillende kleurentheorieën heeft iedere kleur een symbolische of psychologische betekenis. Zo staat rood voor passie en energie, geel voor concentratie en optimisme, en roze voor geduld en liefde. Kies een Primula in de kleur die het beste bij jou past; je interieur bloeit er sowieso van op!

Doe mee aan de winactie

Wil jij de lente in huis halen met de Primula? Vul vóór 23 februari 2015 het formulier hieronder in en vertel ons welke kleur Primula het voorjaar in jouw huis zal brengen. Vijf winnaars ontvangen twee prachtige Primula’s in pot. 

De winactie is afgelopen en de winnaars zijn middels een persoonlijke mail op de hoogte gebracht. We bedanken alle deelnemers voor hun inzending.