Een Primula aquarel op je smartphone

Maak in een handomdraai kunst van jouw foto's

Gewone foto's van de Primula zijn al mooi, maar een aquarel van de sleutelbloemen is nóg mooier! Super leuk, want met de app Waterloque voor je smartphone maak je in no time prachtige waterverf-creaties van jouw lievelingsfoto's.

Waterlogue

Als eerst begin je met het maken van foto's met je smartphone, bijvoorbeeld van jouw Primula's. Van de blauwe, roze, rode, geel of meerkleurige varianten: je blijft mooie plaatjes schieten. Heb je de app eenmaal geïnstalleerd, dan kun je aan de slag met de foto's. Kies welke stijl je jouw foto wil meegeven door je favoriete filter te selecteren. Binnen enkele seconden maakt Waterlogue een prachtige waterverf-creatie van je foto. Het lijkt net echt geschilderd!

 

maplantemonbonheur.fr application smartphone couleur aquarelle

Let op!

We moeten je wel waarschuwen, want deze app werkt verslavend! Zo erg dat je steeds op zoek zal gaan naar meer Primula's in de meest fantastische kleuren om deze vervolgens als aquarel te kunnen bewonderen. Eerlijk is eerlijk, een echte Primula blijft natuurlijk het allermooiste! Heb jij deze app ook? Deel je dan jouw aquarellen met ons op Facebook?

De app Waterlogue is ontwikkeld voor de iPhone en iPad, en verkrijgbaar voor €2,99 in de App Store.