Houten hangers voor je plant

Verwen je (hang)plant met zo'n sieraad
Geschatte leestijd: 1 minute

Hangende planten, we krijgen er niet genoeg van. Of ze nou fiere bladeren hebben of de groene boel lekker laten hangen, eigenlijk kun je iedere plant ophangen. Maar hoe? Met een houten plantenhanger bijvoorbeeld.

Plantenhanger Allthingswelike.com Mooiwatplantendoen.nl

Deze houten plantenhangers zijn geïnspireerd op midcentury Scandinavisch design. Denk vintage met een hypermoderne twist, want deze mooierds zijn gemaakt van hout met het FSC keurmerk en zijn in vorm gezaagd met behulp van lasercutting.

Help, keuzestress!

En die vorm, die mag er zijn: diamant, half-rond, driehoek of een cirkel. Met in het midden een plateautje waarop jouw pannenkoekplantcactus of varen het prima naar zijn zin heeft. Je hangt het geheel op aan een mooi kettinkje of een stoer leren bandje. Het enige probleem waar je eventueel tegen aan kunt lopen is keuzestress: welke vorm, welke plant, welke kamer?

Hebben?

De hangers worden ontworpen door het Nederlandse label All Things We Like. De prijzen van de hangers variëren van €20,65 tot €24,79. Je bestelt ze online bij Allthingswelike.com of kijk of er een verkooppunt in de buurt is. De leuke potjes die je op de foto ziet zijn ook van dit label.